Eén op één kraamzorg

Onze kraamzussen zijn er de hele kraamtijd voor jou! Één op één kraamzorg tijdens de gehele kraamtijd, zodat je alle aandacht ontvangt die je verdient. Onze kraamverzorgende geeft deskundige zorg op een persoonlijke manier. Ze kijkt naar de moeder, het kindje, maar ook naar de rest van het gezin. Iedereen wordt meegenomen in dit bijzondere proces. Door deze aanpak en de 1 op 1 zorg die je ontvangt, heb je na de kraamtijd het vertrouwen om samen als gezin verder te gaan.

1 op 1 zorg van een kraamzus

Iedereen wordt betrokken bij deze bijzondere tijd en het is voor ons vanzelfsprekend dat één kraamzus er de gehele kraamweek is. Zo ervaar je de veiligheid van één kraamverzorgende die jou 1 op 1 zorg geeft. Het is een spannende tijd waar allerlei gevoelens bij komen kijken. De week is een roerige tijd vol emoties en hoe fijn is het wanneer er iemand is die naar je luistert. Een kraamverzorgende met enorm veel ervaring en kennis die jou kan helpen. Bij haar kun jij jouw verhaal kwijt en kun jij je gevoel delen, want jouw kraamzus begrijpt jou.

Ook voor de partner jullie kraamverzorgende er. Niet alleen voor de net geworden moeder, maar ook voor de partner komt er veel kijken bij een bevalling en ook zij hebben hun eigen verhaal. Een kraamzus is er voor beide, zodat je als gezin tot rust kunt komen in deze bijzondere periode en kunt wennen aan de nieuwe situatie. Bovenal staat genieten bovenaan. Door de één op één zorg geeft onze kraamzus jullie de mogelijkheid om te genieten van deze mooi week. Is er bezoek? Dan zal zij in overleg deze zorg ook uit handen nemen. Het huishouden wordt bijgehouden en de was wordt voor je gedaan. Ze neemt deze zorg voor je uit handen, zodat je als gezin tot elkaar kunt komen. Uiteraard gaat alles in goed overleg met jullie kraamzus. Aan het begin van de kraamweek wordt er samen gekeken hoe jullie deze speciale week gaan invullen.

De geborgenheid van een kraamverzorgende bij één op één kraamzorg is warm en bijzonder. De kraamzorg van een kraamzus is er speciaal voor jou! KraamZus probeert al bij jouw bevalling aanwezig te zijn, zodat wij er vanaf het begin van dit grote avontuur bij zijn. Samen met jou zorgt jouw kraamverzorgende ervoor dat je na de kraamweek er klaar voor bent om dit avontuur aan te gaan.

Aanmelden

Wil jij 1 op 1 kraamzorg waarbij jij je veilig en vertrouwd voelt? Meld je dan online aan voor de geborgen en warme kraamzorg van KraamZus, zodat het jullie straks in deze bijzondere week aan niets ontbreekt.