Nieuw: CurZus in Venlo en Tegelen

Op 21 oktober is het zover… dan start onze zwangerschapscursus ook in Noord-Limburg! In Venlo en Tegelen, om precies te zijn. Alle aanstaande moeders die zich goed willen voorbereiden op de komst van hun kindje kunnen bij KraamZus terecht voor een zwangerschapscursus. ‘We vinden het belangrijk dat vrouwen zich goed voorbereiden op de bevalling en kraamtijd. Als je iets meer weet over de bevalling dan heb je de kans dat de bevalling soepeler verloopt’ vertelt Zus Berger, directeur KraamZus.

Complete CurZus

De cursus bestaat uit 7 avonden voor de bevalling, waarvan 1 partneravond en 1 terugkommoment na de bevalling.  Het is een vrolijke, nuchtere en praktische cursus, met veel ruimte voor het delen van ervaringen, het stellen van vragen en het leren kennen van andere aanstaande moeders. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur.  De cursus is helemaal compleet; de docent, Ruut Noten, behandelt de zwangerschap en bevalling,  er is een avond waarin een kraamverzorgster alles komt vertellen over de eerste periode en avond 6 is gereserveerd voor een minicursus borstvoeding, deze wordt gegeven door een lactatiekundige.
Tot slot is avond 7 de partneravond, zodat ook je partner weet wat er gaat gebeuren.

Aanmelden
De zwangerschapscursus van KraamZus wordt (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk voor hiervoor in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar. Meld je direct aan voor de CurZus!