De mama-behandeling

Wanneer je zwanger bent is het van belang om goed voor jezelf te zorgen. Je lichaam ondergaat een grote verandering en ook mentaal word je volop voorbereid op het moederschap. Dit heeft de natuur prachtig geregeld. Neemt niet weg dat het wel wennen is en soms best zwaar. Hoe lekker is het dan om vaste verwenmomenten in te lassen voor lichaam en geest. Een heerlijk momentje voor jezelf, oftewel een heuse mama-behandeling.

Steeds vaker bieden schoonheidssalons arrangementen voor zwangere vrouwen en moeders. Vooral de arrangementen bestaande uit meerdere sessies, verdeeld over de gehele zwangerschap, zijn populair. Dit willen wij jullie uiteraard niet onthouden, vandaar dat wij een speciale aanbieding hebben geregeld. Een uitgebreide mama-behandeling, bestaande uit 4 sessies voor € 169,95. De sessies zijn gekoppeld aan de duur van je zwangerschap in weken.

  • Sessie 1 (1-12 weken zwanger): complete behandeling
  • Sessie 2 (16-23 weken zwanger: uitgebreide bodymassage
  • Sessie 3 (28-36 weken zwanger): verwenbehandeling
  • Sessie 4 (6-3 maanden na de zwangerschap): keuzebehandeling

Kan jij wel een mama-behandeling gebruiken en wil je profiteren van de speciale aanbieding? Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met Ontspanningscentrum Drachten.