Zonder stress op vakantie met de Babyzen YOYO

Eindelijk… het vakantie- en reisseizoen komt er weer aan! Dit betekent dat veel gezinnen weer naar het zonnige Zuiden trekken. Voor gezinnen met pasgeboren baby’s of jonge kinderen betekent dat een hoop plezier, maar de reis levert toch ook wel stress op. Want hoe ga je jouw kindje vervoeren?

De kinderwagen is vaak te duur en te groot om mee te nemen, terwijl een buggy niet ideaal is voor een pasgeboren kindje. Laat staan dat deze oplossingen veel ruimte in beslag nemen en beschadigingen op kunnen lopen. Maar wat is dan de perfecte reisgenoot voor jou en je kindje? De Babyzen YOYO biedt de oplossing! Deze lichtgewicht reisgenoot is ideaal als je een pasgeboren kindje hebt en ook nog op zoek bent naar een compact op-te-vouwen wagen. Het is daarnaast de enige buggy die als handbagage* mee het vliegtuig in mag. Ingeklapt heeft de Babyzen YOYO een bijzonder klein formaat van 52 x 44 x 18 cm.

Wil je meer weten over deze ideale reisgenoot? Bekijk deze op de website van Babyplus of bezoek eens hun winkel in Hoorn.
*De richtlijnen voor handbagage zijn 56 x 45 x 25 cm. Er zijn echter luchtvaartmaatschappijen die hiervan afwijken.