Nieuw! Last Minute CurZus in Heerhugowaard

CurZusOp donderdag 28 mei start de allereerste Last Minute CurZus in Heerhugowaard! Deze Last Minute Zwangerschapscursus hebben we speciaal ontwikkeld voor drukbezette vrouwen. In 5 bijeenkomsten van 2 uur bereid je je voor op een realistische bevalling en de kraamtijd. De lactatiekundige geeft een cursus borstvoeding op één van de avonden. De 5 bijeenkomsten vinden overdag plaats tijdens je verlof; vanaf de 34e week van je zwangerschap (of wanneer je eerder wilt starten). De zesde bijeenkomst is een terugkomochtend. Tijdens deze terugkomochtend kun je ervaringen uitwisselen en je kersverse baby showen. Meld je snel aan of lees meer info over de Last Minute CurZus.

De cursusdata zijn: donderdag 28 mei, maandag 1 juni, donderdag 4 juni,  maandag 8 juni en donderdag 11 juni. De cursus wordt gegeven van 09:30 tot 11:30 uur bij Kinderdagverblijf De Linde, Lindenlaan 2d in Heerhugowaard. De Last Minute CurZus wordt ook gegeven in Leeuwarden, Joure, Tegelen, Venray en Groningen.