Diana, praktijk voor moeder en kind

Diana Paulusma is het gezicht achter ‘Diana, praktijk voor moeder en kind’ in Jirnsum. Haar vier kinderen lieten haar stilstaan bij een basisgevoel, namelijk contact maken door aanraking. Intussen is ze vele trainingen rijker en een expert op het gebied van babycommunicatie en kindermassage. Het leuke is: ze deelt haar kennis graag! Diana: ‘Ik heb vaak gedacht: had ik dit maar geweten bij mijn eigen kinderen!’

Cursus babycommunicatie
Tijdens de cursus babycommunicatie leer je wat je baby duidelijk wil maken met zijn handjes, hoofdje en oogjes. Wat bedoelt je baby bijvoorbeeld als hij zijn handen tot vuistjes balt? Met massagetechnieken kun je je kindje weer tot rust brengen als hij overstuur is. Ook darmkrampjes en doorkomende tandjes kunnen ervoor zorgen dat je kindje niet lekker in zijn vel zit. Met de massagetechnieken van Diana zorg je ervoor dat je contact houdt met je kindje en dat hij tot rust komt.

De cursus duurt 90 minuten, kost € 35,- en kan individueel en in groepsverband gevolgd worden. Pakes en beppes mogen gratis meekomen!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.praktijkvoormoederenkind.com voor het volledige cursusaanbod. Psst… Diana heeft ook een eigen zwangerbox. Kijk snel of jij ervoor in aanmerking komt!