Scholing & opleiding

E-learning – Vroegsignalering en de meldcode

Vroegsignalering is een verplichte scholing vanuit het KCKZ. KraamZus biedt de basisscholing “Vroegsignalering en huiselijk geweld” van twee dagdelen aan. Je kan je hiervoor inschrijven via Nova/polaris. Als je deze scholing langer dan drie jaar terug gevolgd hebt, dan hoef je deze scholing niet opnieuw te doen om je punten bij het KCKZ te behalen.

Je kan dan gebruikmaken van het aanbod om deel te nemen aan de E-learning vroeg signalering en meldcode. Je meld je aan via Nova/Polaris. Zo kan jij ook de verplichte punten bij het KCKZ behalen. Je hebt dit nodig om je te her registreren. KraamZus geeft je naam dan door aan de Augeo Academy waar de E-learning gevolgd wordt. Je ontvangt een bericht vanuit de Augeo Academy in je mailbox met het verzoek je te registeren en te starten met de E-learning.

Logo