Recept

Breng de zomer terug met dit heerlijke taartje, makkelijk gemaakt en super lekker. Dat wordt smullen!

Wat heb je nodig?recept

  • 1 el pistachenoten
  • 1 eetrijpe mango
  • 125 g mascarpone (zachte roomkaas)
  • 2 el lemon curd
  • 4 zandbodems
  • 2 takjes munt

En hoe maak je het?

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.
  2. Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.
  3. Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.
  4. Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.