Kraamzus worden?

 

Heb jij ook zo’n onvergetelijke kraamweek gehad en gun jij die ervaring ook aan andere (aanstaande) moeders? Dan is dit je kans: gooi het roer om en word kraamzus! Of ken je iemand die deze rol op het lijf geschreven is? Lees dan snel verder!

KraamZus Academy
Als je een geschikte vooropleiding (verzorgende IG niveau 3, MDGO-VZ, ziekenverzorgende of verpleegkunde) hebt dan kan je na 20 weken opleiding als kraamzus aan de slag! Meld je dan aan voor de KraamZus Academy

Eenjarige opleiding tot kraamverzorgende
Geen geschikte vooropleiding? Ook met de brancheopleiding tot kraamverzorgende ( 1 jaar) en met de opleiding verzorgende IG uitstroom kraamzorg kun je kraamzus worden. Meer informatie vind je bij:

Wil je starten met de eenjarige branche-opleiding en ben je op zoek naar stage/opleidingsplaats stuur dan je motivatie en je CV naar vacatures@kraamzus.nl.