Vergoeding zorgverzekeraars 2018

Het nieuwe jaar komt alweer in zicht! Vaak ook het moment om even naar je zorgverzekering te kijken. Voor 2018 heeft KraamZus keuzes moeten maken in het contracteren van zorgverzekeraars. De reden hiervoor is dat niet alle zorgverzekeraars -ondanks dat de kraamorganisaties wel voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen- kraamzorg voor 100% willen contracteren. Voor 2018 betekent dit dat wij niet met alle zorgverzekeraars een contract gesloten hebben. Ons advies is daarom: kijk goed naar de voorwaarden van je zorgverzekering, en informeer bij je verloskundige met welke partijen zij een contract gesloten hebben.

Voor vragen specifiek over je zorgverzekering kun je rechtstreeks bellen met een van onze collega’s via tel. 088 41 00 712. NB: ben je verzekerd bij ONVZ? Neem dan sowieso even contact met ons op!