Oh wat lief: we hebben een winnaar!

Geduld wordt beloond πŸ™‚ In de digitale nieuwsbrief kon je meedoen aan de winactie van Oh-Lief! Een nieuw merk op het gebied van biologische babyverzorging. De inzendingen stroomden binnen… en we hebben een winnaar gekozen. In dit filmpje zie je wie haar kleintje binnenkort kan verwennen met deze heerlijke producten:

Niet gewonnen? Niet getreurd: we mogen ook 5,- euro korting aanbieden op alle Oh-lief producten, met de code KRAAMZUS op www.ohlief.nl.

Over Oh-Lief

Oh-lief is 100% natuurlijke en biologische babyverzorging (SOIL gecertificeerd) en is volledig vrij van parfum. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby! De β€˜Bum balm’ voor de billetjes, β€˜Baby wax’ voor het lijfje, schrale wangetjes of uitslag. β€˜Insect balm’ tegen muggen (ideaal!). Deze balms bevatten geen conserveringsmiddelen, je kunt ze zelfs eten! De 100% natuurlijke shampoo is ook ideaal als douchegel en badschuim en prikt niet in de oogjes. De Oh-lief Aqueous cream is vaak favoriet. Deze crΓ¨me beschermt het tere babyhuidje tegen uitdrogen door het water en hydrateert de huid na het badje. Kortom, een superfijn multi functioneel product!

Oh-lief plant speciaal voor jouw kindje een boom en de GPS code van de boom zit in de box. Een mooi symbolisch cadeau, als je het ons vraagt!