Leefstijlakkoord Venray

Venray heeft een missie. Zij wil in 2022 de gemeente zijn waar de gezondste jeugd en de gelukkigste senioren van Limburg wonen en leven. Daarnaast wil de gemeente de duurzame inzetbaarheid van werknemers van Venrayse bedrijven vergroten. Deze drie ambities zijn maandag 17 juni bekend gemaakt tijdens het ondertekenen van het Leefstijlakkoord Venray.  Dit akkoord werd door ruim zestig organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen en evenementen ondertekend. Voor KraamZus tekende onze regiomanager Diana op 17 juni j.l. het akkoord in Venray. Dit is geen verhaal van de gemeente, maar van alle partners samen. De gemeente is dan ook zeer blij met alle steun vanuit deze organisaties. Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen aan dit initiatief.

 

Wil je meer informatie

over het Leefstijlakkoord van Venray? Neem dan contact op met sportformateur Maurice Ambaum via leefstijlakkoord@venray.nl