Gratis online cursus over gezondheid na de zwangerschap

Speciaal voor vrouwen die zwanger zijn, een zwangerschap plannen of recent een baby hebben gekregen, biedt het UMCG in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een gratis online cursus aan over gezondheid na de zwangerschap. Het krijgen van een kind is een zeer bijzondere gebeurtenis, maar na de bevalling kan er veel gebeuren met de gezondheid van een vrouw. Vanaf 20 januari a.s. komen daarom in vier weken diverse gezondheidsaspecten aan bod. Door deze cursus te volgen kunnen vrouwen voorkomen dat ze na een bevalling onnodig lang met klachten blijven rondlopen.  De cursus is niet alleen bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn, maar ook voor verloskundigen en andere zorgverleners die met zwangere of pas bevallen vrouwen werken.

Meer informatie over de cursus vindt je via hier