25 mei 2019

Dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen

Kom op zaterdag 25 mei naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en laat je verrassen op de markt voor zwangeren en jonge gezinnen! Er zijn meer dan 50 kraampjes met kinderkleding, speelgoed, (kraam)cadeautjes, geboortekaartjes, informatie over kraamzorg en kinderopvang en nog veel meer… Natuurlijk zijn wij er ook!

In het Dijklander Ziekenhuis vind je alles voor jou, je (ongeboren) baby en/of je gezin onder één dak. En met leuke activiteiten voor kinderen.

Rondleiding kraamsuites
Als je niet thuis bevalt, kan je terecht in het Centrum voor geboortezorg. Graag nemen ze je mee voor een rondleiding langs onze kraamsuites: met warme kleuren, een moderne inrichting, bevalbaden en alle apparatuur binnen handbereik. Moeder en kind blijven bij elkaar in de suite en ook je partner kan blijven slapen. Bijna zoals thuis.

Rondleiding couveusesuites
Baby’s die te vroeg zijn geboren of extra medische ondersteuning nodig hebben, worden opgenomen in een couveusesuite. Beide ouders kunnen met hun kindje op een eigen suite verblijven, en ook blijven slapen. Zodat je dicht bij je kindje kan blijven.

Waar: Dijklander Ziekenhuis, Maelsonstraat 3 in Hoorn
Tijd: van 9.30 tot 13.00 uur. Toegang is gratis!