We proudly present: vlog #1

Hoeraaaaa, onze eerste vlog is geboren! 🎉 Met trots introduceren we onze nieuwe blogger Lot! Getrouwd met Philip, zwanger van haar derde kindje en boordevol inspratie voor leuke blogs & vlogs 🙂 Laat je weten wat je er van vindt? Hier vind je de eerste:

 

Liefs Lot

Over Lot

Ben gek op mijn gezin, schrijven en fotografie. Gooi mijn huis gemiddeld drie keer per jaar helemaal om en ooit wil ik nog eens een column schrijven voor een mooi blad. We kijken ENORM uit naar de komst van ons baby meisje en shop me dan ook helemaal gek! Ik heb een liefde voor kinderkleertjes en ik vind bevallen een van de tofste dingen die je kan doen!

Alle blogs van Lot →

Reacties op deze blog

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto’s groter dan 500kb!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *