Borstkolf huren of kopen

Soms is het nodig om al in je kraamtijd te beginnen met kolven. De kraamverzorgende bespreekt dit met jou en je verloskundige.

Onze kraamzussen brengen tijdens de kraamweek de handkolf Ardo Amaryll en de speciale pump-kit met zich meeBij intensief kolven kun je de pump-kit gebruiken om de handkolf aan te sluiten op de elektrische kolf Ardo Carum. Deze elektrische kolf is speciaal bedoeld om de melkproductie op gang te brengen. Via KraamZus heb je de mogelijkheid de Ardo Carum de eerste acht dagen (indien voorradig en gerekend vanaf de geboortedatum van je kindje) gratis te gebruiken. Daarna is de Ardo Carum tot en met de 14e dag te huur voor € 15,-. In het zorgplan vind je achterin een formulier waarop je dat kunt aangeven. Daarbij wordt verwezen naar bijgaande Algemene voorwaarden kolfverhuur

Wil je na twee weken gebruik blijven maken van een elektrische kolf, dan kun je via onderstaande button de elektrische kolf Ardo Calypso direct aanschaffen. Deze kolf is erop gericht om de melkproductie op peil te houden en werkt ook in combinatie met de handkolf Amaryll en de pump-kit. Zo maak je geen onnodige kosten. Wil je toch gebruik blijven maken van de elektrische kolf Ardo Carum? Deze kolf is te huur bij de meeste thuiszorgwinkels. Informeer er naar bij jou in de buurt.

Onze kolven:

Bestelformulier Ardo Calypso

De kosten voor de elektrische kolf Ardo Calypso bedragen € 129 (exclusief € 8,41 verzendkosten). Deze kosten worden achteraf middels een factuur verrekend. De kolf wordt binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Bestelgegevens