Archief

Jesslyn

Lieve Manon,

Wat ben je een geweldig mooie meid met een hart van goud. Wij als kersverse ouders hadden totaal geen weet van wat ons te wachten stond maar wat heb je ons er goed doorheen geloodst met je kennis en ervaring. Niks was je teveel en je kon van alles aan je vragen. Je bent een topper. Ga vooral zo door met de liefde geven aan de baby’s welke je bezit. Je hebt ons in een kleine week tijd een stuk wijzer en zelfverzekerder gemaakt. Hopelijk zien we elkaar nog eens in de toekomst. Heel erg veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst.


Isa

Wauw wat hebben wij genoten!

Lieve Ria,
Wat hebben wij een hele mooie en bijzondere week gehad!
Vanaf moment een was je onze steun en toeverlaat! Tijdens de bevalling maar ook zeker in de dagen erna met de borstvoeding!
Het huishouden had je tip top in orde en er werd heerlijk voor ons gekookt, elke dag werden we ook nog eens verwend met heerlijke fruithapjes!
Fem heeft het er nu nog over.

We willen je dan ook ontzettend bedanken voor de heerlijke kraamweek! We hadden ons geen betere start kunnen wensen!!

Je bent een topper Ria!!

Liefs Willem&Anouk en een dikke kus van Fem en Isa!!


Flint

Lieve tante Audrey,

Wat speciaal dat jij onze kraamhulp was! En wat heb je ons enorm verwend in de kraamweek! Nog voordat mama van het ziekenhuis naar huis mocht, had jij al wat huishoudelijke taakjes gedaan. Je bracht zelfs schone kleertjes voor me mee naar het ziekenhuis. En toen papa en mama het moeilijk hadden de eerste nacht thuis stond je voor ze klaar en ben je me komen knuffelen en voeden zodat papa en mama heel even konden gaan slapen. De hele kraamweek, maar ook nu de dagen erna, sta je voor ze klaar met tips en adviezen. Je bent echt een top kraamhulp met een hart van goud. Niets was je te veel. Je wist wat je moest doen met mama’s kraamtranen, kon de humor van papa goed aan en je wist je wel raad met mijn zelf geproduceerde pindasaus. Maar het aller belangrijkste is dat het een super gezellige week was die we nooit meer zullen vergeten!

Dikke kus van je neefje Flint, papa Selmar en mama Vivian


Xenn

Lieve Nicole, wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad. Na twee dagen in het ziekenhuis, kwamen we thuis en een half uur later stond je bij ons op de stoep. Het voelde meteen goed! Je hebt ons alles geleerd, een mooie ritme erin gebracht en het was super gezellig! Iedere ochtend een lekker ontbijtje op bed, tussen de middag samen lekker lunchen met verse broodjes;-) , het huisje was altijd lekker schoon en voor de avond had je een keer een heerlijk soepje gemaakt. Heerlijk verwend zijn we door jou! Mocht er ooit een tweede komen, zien we jou graag weer! We missen je!


Djesley

Lieve Manon,

Vandaag was je laatste dag bij ons we gaan je missen je bent een toppertje djesley vond het heel gezellig met je. Je hebt heel goed voor ons gezorgd ! Wij willen je heel veel succes wensen met de laatste loodjes van je opleiding je gaat het zeker halen we zijn trost op je.

Heel veel liefs en heel veel succes met al het moois wat je werk met zich meebrengt

Marcel, Jennifer, Evy, en Djesley


Sjuulke

Wij kijken terug op een fantastische kraamweek. Bij het aanvragen van de kraamzorg hebben wij een speciaal verzoek gedaan voor KraamZus Nicole, omdat wij haar goed kennen. Helaas was Nicole niet meteen beschikbaar en zijn we de week begonnen met met KraamZus Yvonne en stagiaire Quintey. De eerste dagen stonden volop in het teken van het opstarten van de borstvoeding en Yvonne heeft ons hierbij enorm geholpen. Na vier dagen heeft Nicole het over kunnen nemen en is zij toch nog een paar daagjes bij ons in huis geweest, wat ontzettend gezellig en heel erg leerzaam was.

Met drie KraamZussen zijn wij heerlijk verwend! Zowel mamma, pappa als Sjuulke hebben er volop van genoten en hebben het vertrouwen gekregen om na de kraamweek met ons drietjes verder te gaan. Nicole, Yvonne en Quintey, enorm bedankt!


Teun

Sylvana is een topper!!!
Deze Kraamzus wensen wij iedereen toe en zullen we niet snel vergeten.
Na drie dagen ziekenhuisverblijf kwamen we op dag vier thuis met onze lieve Teun. Vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak bij Sylvana. Ze ondersteunde ons met deskundig advies mbt de borstvoeding waardoor onzekerheden verdwenen en de borstvoeding direct goed op gang kwam.
Haar liefdevolle verzorging en betrokkenheid bij ons gezin viel als een warme deken over ons heen waardoor we optimaal hebben kunnen genieten van de kraamweek.
Ook grote broer Jop kreeg genoeg aandacht van Sylvana en profiteerde mee van de lekkere en leuk versierde fruithapjes die ze voor ons maakte.

Wij zijn super dankbaar dat Sylvana onderdeel mocht zijn van zo’n mooie en belangrijke eerste week van Teun. Heel erg bedankt voor alles en we wensen je het allerbeste toe!

Eric, Marieke, Jop en Teun


Mitch

Een topervaring hebben wij met kraamzus Rozemarie mogen hebben na onze geboorte van onze zoon Mitch. Rozemarie kwam ons nog meer positiviteit , warmte en liefde brengen. Vooral haar kennis en ervaring in het vak was Erg fijn en gaf ons zekerheid , geloof mij dat is erg belangrijk als onzekere ouders van ons eerste kindje!
Wat heeft ze ons verwend met haar lekkere fruitcreaties (jammer dat er maar 1 foto bij dit bericht geplaatst kan worden anders hadden we jullie ook een klein beetje mee kunnen laten genieten ). Na het verlof in het ziekenhuis , stond daar Rozemarie op onze stoep. Ze gaf ons de ruimte, tips, aandacht die we als kersvers gezin nodig hadden. Maar ook onze familie werd betrokken en hartelijk ontvangen. We hebben genoten, de dagen vlogen voorbij. Met name tips met borstvoeding hebben we enorm gewaardeerd. Rozemarie deed er alles aan om het onderste uit de kan te halen met creatieve maar handige tips maar ook steun bij kleine tegenslagen .

Ook hebben we enorm veel aan de baby dunstan-taal. Wie weet tot ooit!


Dex

Werken bij je pasgeboren neefje.. Hoe speciaal is dat?!!
Wij vonden het SUPER dat onze eigen kraamZUS Marlie bij ons in huis kwam!!
Een harde werker die ons goed verwend heeft!
Door alle goede zorgen en adviezen hebben we een goede start gehad met Dex er bij in ons gezin.
Thnx Marlie, het was TOP!!!
Liefs Rob, Linda, Liv & Dex


Indy

Nadat Indy besloot om 3,3 weken eerder te komen dan dat we verwacht hadden en na 4 nachten in het ziekenhuis konden we niet wachten om weer lekker naar huis te gaan!
We hadden nog 4 kraamdagen over en hadden het geluk dat we Anouk èn Manon hadden! Met veel expertise, gezelligheid, grapjes en know-how hebben ze ons enorm goed op weg geholpen! Wij vonden de hulp ook goed afgestemd op onze behoeften. Voornamelijk ook met de borstvoeding en het kolven! Ik weet niet of ik de dagen dat ik in stuwing zat (en letterlijk bijna uit elkaar knapte) zonder hen had overleefd !

Bedankt dames !


Olaf

Op 20 augustus is onze zoon Olaf geboren! Na enkele dagen in het ziekenhuis te zijn verbleven, mochten wij naar huis. Bij thuiskomst kregen wij direct helpende handen van Mandy. Het klikte meteen met deze super kraamzus. Behalve de helpende handen bood Mandy een luisterend oor en had veel tips voor ons als kersverse ouders. Waar wij veel van hebben genoten waren haar kookkunsten! Als laatst en het meest belangrijkst was de fijne en liefdevolle omgang met onze zoon en ons!
Ik zou iedere kraamvrouw een Mandy toewensen!


Ela

Lieve Nicole,

Om te beginnen.. Ook al zijn we nu een maandje verder toch missen we je in huis!

Wat hebben wij een leuke kraamweek gehad samen met jou.. Het was zo fijn en lief dat je altijd klaarstond voor mij en Ela.. en nog steeds❤️

Heb veel mogen leren van je.. tussen de tranen(hormonen) gaf jij mij weer de moed.. haha.. Nogmaals bedankt voor alles.. mocht Ela nog in de toekomst en broertje of een zusje krijgen hopen we dat jij weer bij ons mag komen..

Dikke X & knuffel van ons 3tjes!


Jalou van Ool

Wat hebben wij geboft met Sylvana als onze kraamzus de afgelopen zes dagen. Na twee dagen in het ziekenhuis was Jalou sterk genoeg om naar huis te mogen, waar ze de stijgende en groeiende lijn voortzette. Sylvana heeft ons aan alle kanten super fijn geholpen en verwend. Ook voor onze andere dochter Nomi stond ze klaar en ook zij werd in de watten gelegd door Sylvana. Kortom een heerlijke en onvergetelijke kraamweek waar wij met heel veel plezier nog vaak aan terug zullen denken!


Skyler

op 17-08-2019 zijn we bevallen van ons 3de wondertje Skyler. We hebben toen kraamzus Mandy bij ons gehad en wat hadden we een geweldige klik samen. Mandy heeft de bevalling mee begeleid en daarna een geweldige kraamweek. Ze legt alles goed uit en ook de kids waren gek van haar. Ze waren dan ook verdrietig toen de kraamweek was afgelopen. Mandy super bedankt voor de geweldige kraamweek en bedankt voor alles wat je gedaan hebt. Ook namens Jayson en Faith bedankt. Dikke knuffel van ons 5e!


Mirthe

Lieve Nicole,

Wat vloog de week voorbij, maar we kijken terug op een erg gezellige kraamweek!

Je enthousiasme straal je uit, je hebt ons handige tips gegeven en je hebt altijd wat te buurten. Wat hebben wij geboft om verwend te worden door jou, je bent een topper! Onze meid is hartstikke tevreden en daar genieten we elke dag van!

Bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs,

Bart & Monique

High-five van Teun en een knipoogje van Mirthe


Bobbi Berkhout

*kraamweek Bobbi*

Lieve Nicole,

Dat was het dan, onze kraamweek zit er alweer op. Het is voorbij gevlogen maar dankzij jou hebben we er enorm van kunnen genieten! Je hebt ons allemaal in de watten gelegd. Wat een bijzonder mens ben je met een groot hart ❤️

Dankjewel voor deze mooie week, hier zal ik altijd met veel liefde en plezier op terug kijken! We gaan jou missen.

X X X Bas, Lonneke, Liv en Bobbi


Guusje Boots

We zijn enorm verwend door José. Het was een heerlijke kraamweek!!


Roan

Wij zijn super blij met de goede hulp die we kregen van onze kraamzus Demi!
Een topper en we hebben veel geleerd en beginnen vol vertrouwen aan ons avontuur met z’n 3-tjes! ♡


Siem Kempen

Ook voor ons tweede zoontje mochten we genieten van de zorg van Kraamzus. En wát een fijne week hebben we gehad met Marie-José! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan, wat waren onze mannen dol op je! En op je heerlijke soep natuurlijk!


Eefke

Super leuke en leerzame kraamweek gehad met Audrey. Eefke was ons eerste kindje en alles was nog nieuw voor ons. Toen we laat in de middag vanuit het ziekenhuis naar huis vertrokken was Audrey snel bij ons aanwezig en heeft ze ons de noodzakelijke tips gegeven om de nacht goed door te komen. Daarna was ze dagelijks op de afgesproken tijd aanwezig en heeft ze ons de juiste hulp geboden. Ze zorgde ook erg goed voor Kim, aangezien die dacht dat het allemaal wel mee viel met haar fysieke gesteldheid, maar dat had Audrey goed gezien en liet Kim goed rusten. Ze gaf ons tips en liet daarna ons zelf een beetje onze gang gaan. Achteraf legde ze dan uit hoe we dingen beter of anders konden doen. Dit vonden we erg prettig. Toen ze wegging waren we vol vertrouwen over de zorg die we onze dochter moesten geven.

Nogmaals super bedankt Audrey!

Kim en Bart