Archief

Deon

Wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Emmy was net op tijd binnen bij de supersnelle thuisbevalling van onze zoon Deon. Ze heeft ons meteen goed geholpen en tijdens de kraamweek betrok ze ook ons andere zoontje Timme er goed bij! We hebben een fijne update gekregen wat er ook alweer komt kijken bij de verzorging van een kleine baby 😉

Emmy bedankt voor je goede zorgen!
Moniek, Stefan, Timme en Deon


Nino

Lynn was een super lieve een spontane meid die ons 8 dagen goed geholpen heeft, zowel met de baby als met mijn oudere zoon. Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad en ben goed tot rust gekomen en mijn kinderen zijn niks tekort gekomen. Bedankt hiervoor!


Sascha

Kan niet beter!
Wij hadden Sylvana als kraamhulp in onze kraamweek. We hebben een ontzettende fijne tijd gehad door en met haar!
Ze is erg professioneel en je merkt dat ze het erg leuk vindt om te doen. Ook nam ze de tijd voor onze andere dochter om spelletjes te doen, boekjes te lezen en zorgde ervoor dat wij niets te kort kwamen! 🙂


Rayven Roah

Inmiddels is het alweer een week geleden dat we onze kraamweek af hebben gesloten en wat missen we jou lieve Nicole!💕

Jij hebt onze kraamweek tot een geweldige week gebracht!

Wij willen jou bedanken voor alle goede zorgen, jouw lieve woorden, luisterend oor, knuffels, goede adviezen, verwennerij maar vooral de gezelligheid🌸

Tot snel lieve Nicole & we zien jou in de toekomst graag terug bij de geboorte van een zusje of broertje voor ons hoe jij haar noemde “poppenmeisje” Rayven!👶🏻

Heel veel liefs & een dikke kus van ons 3tjes..💗


Feis

Lieve Nicole en Karlijn,

Wat hebben wij een mooie week met jullie beleefd. Het begon al met een fantastische begeleiding tijdens de bevalling, wat waren jullie een super ondersteuning. Zo’n meerwaarde dat jullie erbij waren en dat we in de kraamweek nog eens hebben kunnen napraten. Gelukkig mochten we na 1 dagje ziekenhuis heerlijk naar huis om daar verder te gaan genieten. Wat is die week voorbij gevlogen. Het voelde allemaal heel vertrouwd en alles ging heel gemoedelijk. Jouw vakkennis ,positiviteit, liefde voor je vak en ervaring Nicole bracht je super op ons over en ook op Karlijn, een top voorbeeld voor haar!

Jullie zijn toppers, dankjewel voor de fijne week! We kijken er met heel veel plezier (en ondertussen met heimwee) op terug.

Liefs Jeroen, Nicole, Liene en Feis


Dean Smedts

Op 09-01-2020 is onze kleine man Dean geboren. Na 24uur in het geboortecentrum mochten we naar huis.

Kort na thuis komst stond Mariet aan de deur. Dean voelde zich meteen op zijn gemak bij Mariet en begon meteen te drinken. (Wat in het ziekenhuis niet lukte)

Elke ochtend als Dean de deur onder hoorde open gaan gingen zijn oogjes open en kwam er een lach op zijn gezicht.

Ook na een hele nacht vol met krampjes…Mariet kwam binnen en Dean was stil! Geluk bij een ongeluk hebben we extra uren gekregen, wat we ook echt nodig hadden. Graag zouden we Mariet willen adopteren als Oma.. maar dat gaat helaas niet haha. Super bedankt voor alles!!! Mariet je bent een topper. Dikke kus van Dean, mama en papa


Lois

Woensdag 23-01 zijn we om 12u thuis gekomen van het ziekenhuis, nadat ons mooie meisje Lois 20-01 geboren was. We werden vol verrast door 2 kraamzussen; Marlie en Sophie kwamen vol enthousiasme binnen. Wat een power hadden deze dames en we hebben echt een super week met ze gehad. Vanochtend hebben we helaas afscheid genomen. Dit vonden we toch wel moeilijk. We hopen jullie snel nog eens te zien.

Bedankt voor alles toppers!
Veel succes, veel liefde en gezondheid toegewenst.
Een hele dikke knuffel van Lois


Charlise

Ik wil bij deze Nicole en Hatice bedanken voor de super kraamweek die ik heb gehad afgelopen week. Deze 2 hebben mij zoveel geleerd en vooral heel veel zelfvertrouwen gegeven.
Ook met ons ander meisje van 2 jaar gingen ze zo goed mee om en betrokken haar overal heerlijk bij.

Dus echt bij deze, jullie zijn 2 toppers! Jullie verdienen een 10!!

Veel liefst,
Ramona, Cor, Haileigh en Charlise


Max

We hebben met Nicole als kraamzus een hele fijne kraamweek gehad. Ze heeft heel veel ervaring en ging ook heel leuk om met ons dochtertje Lisa. Nicole, bedankt voor deze top week! We hadden ons geen betere kraamzus kunnen wensen. Groetjes Pascal, Moniek, Lisa en Max


Pepijn

Bij deze willen we Janneke bedanken voor de fijne kraamweek. Ze heeft ons op de juiste wijze begeleid. Janneke heeft passie voor haar werk. Vier weken later zijn we een gelukkig gezinnetje en weten we al niet meer hoe het voor de bevalling was. Groetjes van papa, mama en Pepijn.


Vik

Wij hebben een hele fijne kraam week gehad met Kraamzus Maaike! Wat een topper is t toch. Van gezellige praatjes tot lekkere ontbijtjes. Elke ochtend weer een feest op je bord! Ze heeft ons de afgelopen dagen veel geleerd, maar liet ons ook vooral zelf dingen ontdekken en bepalen. Maaike nogmaals bedankt voor alles!!


Veda Claassens

Wij hebben wederom een geweldige kraamweek gehad met deze keer de fantastische hulp van lieve Nicole! We hebben in korte tijd zoveel van haar mogen leren, ze stond voor ons klaar, had zoveel begrip en bood een luisterend oor. Nicole is een hele kundige en zorgzame kraamzus, wij weten zeker dat nog heel veel papa’s, mama’s, baby’s maar ook broertjes en zusjes van haar gaan genieten. Wij missen haar enorm! Ook onze oudste dochter blijft vragen naar “Micole”. Lieve lieve Nicole, enorm bedankt voor alles!! We gaan je missen, we houden contact! Heel veel liefs Bas, Melanie, Vajèn en Veda


Elena Sofia

Thank you dear Yvonne for the fantastic time spent together. We received great advice, information and we enjoy spending the maternity week together.. With incredible patience she made everything to look easier to do and enjoyable. Even the long nights with just a few hours of sleep were easier to endure because we got the correct information and we knew how to handle the situation.
We could not hope for a better start for our daughter Elena than Yvonne.
The parents that will get Yvonne for the maternity week can consider themselves very lucky..
A very biggg thank you again and all the best wishes from Julia, Andrei and Elena Sofia !!!


Jailynn

Lieve Manon,

Vandaag was je laatste dag bij ons. We gaan je missen, je bent een toppertje. Jailynn en Shanaya vonden het heel gezellig met je ( papa en mama natuurlijk ook ). Je hebt heel goed voor ons gezorgd! Wij willen je echt ontzettend erg bedanken en het was niet makkelijk om je te laten gaan.. Hopelijk gaan we elkaar nog in de toekomst zeker zien, maar dat zal wel goed komen.
Manon, je bent een schat en echt een topper!
Iedereen boft met een kraamverzorgster zoals jou!

Heel veel liefs en heel veel succes met alle mooie baby’s en kinderen die jij gelukkig gaat maken.

Danny, Melissa, Shanaya & Jailynn


Milo

Zo’n fijne hulp weer gehad van kraamzus Peggy. We waren erg blij dat we haar weer hadden. 4 jaar geleden ook gehad bij grote zus Lizz. Voelde heel vertrouwd om haar hier als kraamzus te hebben. Lizz mocht als kraamzusje meehelpen, helemaal trots met haar schortje om en haar diploma wat ze kreeg. Peggy je bent een topper, thanks.


Keet

Wat hebben wij een geluk gehad met deze twee toppers!

Meteen vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten in het ziekenhuis voelde het goed en vertrouwd. Ook onze oudste (2) liep met ze weg en stond al te popelen als ze ‘s morgen weer kwamen. Ze mocht overal bij helpen en mee kijken. Zo voelde ze zich vanaf seconde 1 een trotse grote zus.

Nicole is erg zorgzaam en betrokken. Ze heeft veel ervaring en kon ons dan ook veel praktische tips geven. Geregeld kwamen ze bij ons zitten om zaken te bespreken of gezellig wat te kletsen. Dit heeft er voor gezorgd dat we een echte klik hebben gekregen.

Er zijn toch 8 dagen lang “vreemde” in huis, maar dat hebben wij totaal niet als storend ervaren. Ze voelde zo goed aan wat er nodig was dat wij echt konden genieten van ons gezin. Het is mooi om te zien hoeveel plezier ze hebben in hun werk en met hoeveel passie ze dit doen, dit stralen ze ook uit.

Dankjewel voor alles Nicole en Karlijn. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Jullie zijn goud waard!

Groetjes Luuk, Dieuwertje, Pip en Keet


Lando

Wij hebben een hele fijne kraam week gehad.
Dank je wel Sylvana!


Fem

Wat waren wij blij met onze kraamzussen.
Toen de bevalling begon werd Emmy opgeroepen en kwam al snel. Super fijn dat ze bij ons bleef en ook mee ging naar het ziekenhuis. Hier moest de zorg helaas worden overgenomen door ziekenhuis personeel, maar Emmy bleef bij ons en heeft ons aangeboden foto’s te maken tijdens de bevalling.
De dag erna mochten we lekker naar huis en ook hier stond Emmy ons op te wachten.
De eerste dagen heeft ze ons van alles uitgelegd en onze Fem haar eerste badje gegeven. Wegens ziekte heeft Emmy ons helaas moeten verlaten en was het de vraag welke kraamzus we nu kregen en of dit net zo goed klikte zoals met Emmy. Al snel kwam Mandy en heeft Emmy de overdracht gedaan. Ook met Mandy was er meteen een klik! Zij heeft ons de 2e helft van de week weer andere dingen geleerd.
We hebben een super fijne kraamweek gehad die we nooit zullen vergeten, mede dankzij deze lieve mensen!
Bedankt voor alles
Xx Remy, Marleen & Fem♡


Mila

Donderdag 28-11-2019 begon ons avontuur, Mila werd geboren en na een kort verblijf in het ziekenhuis mochten we zaterdag lekker naar huis. We werden bij aankomst al begroet door Ingrid, onze lieve kraamzus. Ingrid was een geweldige, zorgzame en gezellige kraamzus. Heerlijk gemoedelijk en creatief heeft zij ons wegwijs gemaakt in het kersverse ouderschap. Ze gaf ons vertrouwen in onszelf en in lieve kleine Mila. Deze dagen samen hebben we van genoten en zullen we niet gauw nog vergeten. Nu gaan we lekker verder genieten met ons drietjes, maar we zullen Ingrid toch echt heel erg misschien. Bedankt voor het lachen, leren, het traantje en de blijdschap die wij gedeeld hebben 💕


Suus Arts

Bedankt Janneke!

We hebben een super leuke en gezellige kraamweek gehad met kraamhulp Janneke. Een leuke kraam die heel goed met onze oudste dochter Puck kon opschieten.

Bedankt voor de goede zorgen en succes bij alle andere gezinnen die jou nog mogen verwelkomen.