Archief

Roan

Wij zijn super blij met de goede hulp die we kregen van onze kraamzus Demi!
Een topper en we hebben veel geleerd en beginnen vol vertrouwen aan ons avontuur met z’n 3-tjes! ♡


Siem Kempen

Ook voor ons tweede zoontje mochten we genieten van de zorg van Kraamzus. En wát een fijne week hebben we gehad met Marie-José! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan, wat waren onze mannen dol op je! En op je heerlijke soep natuurlijk!


Eefke

Super leuke en leerzame kraamweek gehad met Audrey. Eefke was ons eerste kindje en alles was nog nieuw voor ons. Toen we laat in de middag vanuit het ziekenhuis naar huis vertrokken was Audrey snel bij ons aanwezig en heeft ze ons de noodzakelijke tips gegeven om de nacht goed door te komen. Daarna was ze dagelijks op de afgesproken tijd aanwezig en heeft ze ons de juiste hulp geboden. Ze zorgde ook erg goed voor Kim, aangezien die dacht dat het allemaal wel mee viel met haar fysieke gesteldheid, maar dat had Audrey goed gezien en liet Kim goed rusten. Ze gaf ons tips en liet daarna ons zelf een beetje onze gang gaan. Achteraf legde ze dan uit hoe we dingen beter of anders konden doen. Dit vonden we erg prettig. Toen ze wegging waren we vol vertrouwen over de zorg die we onze dochter moesten geven.

Nogmaals super bedankt Audrey!

Kim en Bart


Puck

Wij hadden het enorme geluk dat Kraamzus Yvonne ons kwam helpen en ondersteunen na de geboorte van ons 2e dochtertje Puck. Wat fijn was het om onze kraamweek samen met Yvonne te mogen beleven. Kundige begeleiding, een luisterend oor, goede adviezen en tips, gezelligheid en veel liefde voor ons dochtertje Puck en grote zus Fem. Yvonne heeft ons een geweldige start gegeven en we missen haar nu al!
Liefs Roel, Maaike, Fem en Puck


Indi

Wij hebben heerlijk onbezorgd kunnen genieten van onze kraamweek dankzij Marie-José en Manon! De zorg voor ons dochtertje Indi en mama stond voorop, maar ook werd er gezellig gespeeld met ons oudste dochtertje Aivy en liep de huishouding lekker door. We kijken er dan ook met een fijn gevoel op terug en we willen je hiervoor hartelijk bedanken. Jullie zijn toppers!


Jamie

Afgelopen 4 juli zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Jamie. Vanaf de dag van de geboorte heeft Kraamzus Yvonne ons enorm goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Het mooie voorval wil dat Yvonne 35 jaar geleden ook al de kraamzorg was van mijn zusje, en derhalve super mooi dat zij ons ook kan komen helpen met Jamie.

Door de jaren ervaring (we hebben uitgeteld dat er zo’n 800 baby’s tussen mijn zusje en Jamie zaten) hebben we enorm veel geleerd in de kraamperiode. Dit alles komt ons nu goed van pas.

We hebben het genoegen gehad dat Yvonne 10 dagen bij ons in huis was, aangezien de borstvoeding niet naar wens op gang kwam. Maar na heel veel inzet van mijn vrouw en Yvonne, is deze gelukkig nu heel erg goed op gang gekomen. Alle ervaring van Yvonne haar zijde om werd ingezet om ons hierin te helpen (waarvoor nogmaals onze dank).

Onze ervaring met Kraamzus (en in het bijzonder Yvonne) is met dan goed en wij kunnen iedere toekomstige ouders dan Kraamzus ook van harte aanraden.

Groetjes van de kersverse, supertrotse ouders van Jamie, Henny en Roel.


Milou

Wat een toppers van kraamZussen hadden wij
Nicole en Manon zorgde ervoor dat wij op en top konden genieten van onze kraamweek

Onze zoon werdt ook overal bij betrokken en was iedere ochtend weer blij als hij Nicole en Manon zag

Toppers heel erg bedankt we gaan jullie missen


Rafael

Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad met Nicole! Een lieve, zorgzame en heerlijk eerlijke vrouw die 100% voor haar vak staat! Met de nodige dosis humor en een schouder om op uit te huilen sleept ze je overal doorheen.

Lieve lieve Nicole,

Dankjewel voor alles! Dankzij jou hebben wij er alle vertrouwen in dat we het prima aankunnen met 3 kindjes.

Veel liefs,
Luck, Monita, Esmee, Jessy en Rafael


Liv

Tijdens de kraamweek hadden we geluk en kregen we niet 1 maar 2 kraamtoppers in huis.
Sylvana en Rozemarie hebben ons de hele week goed verwend en voor ons gezorgd.
We hebben veel van hun mogen leren in deze korte maar bijzondere tijd.
We vonden het dan ook jammer dat de kraamweek zo snel voorbij was.

Nogmaals bedankt voor alles!
Ook namens Liv


Liam

Wat een geweldige week was het met José in huis! Ik heb genoten van ieder moment en wij hebben zoveel geleerd van José. Wij hadden ons geen betere, lieve kraamhulp kunnen wensen! José nogmaals bedankt voor alle hulp en kundigheid. Wij missen je nu al maar gelukkig zien we elkaar snel weer. Dikke kus van Liam, Juliët en Paul.


Jayda van den Bekerom

Na een paar dagen ziekenhuis mochten we lekker naar huis.
Eenmaal thuis kwam Kraamverzorgster Nicole.
Wat een lieve, zorgzame vrouw, wat heeft ze ontzettend goed voor ons gezorgd!
Door Nicole hebben wij een heerlijke kraamweek gehad en hebben wij lekker kunnen genieten van de eerste week met ons mooie gezinnetje!
Bedankt voor deze bijzondere tijd!
Veel Liefs,
Patrick & Moniek, en veel glimlachjes van Miley & Jayda


Flynn van den Heuvel

Een super fijne kraamweek gehad met kraamzus Emmy. We werden liefdevol verzorgd en goed verwend. We hebben veel gelachen, het was dan ook iedere ochtend weer een feestje als Emmy kwam. Ze gaf ons goede tips, adviezen en werden fijn begeleid. Een topper van een kraamzus.
Bedankt lieve Emmy!

Liefs,
Brecht, Lian en onze kleine Flynn


Levi

Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad met Sylvana! We hebben genoten, gelachen, gehuild en wat heeft ze ons goed verwend en ontzorgd en begeleid met ons eerste kindje. Echt een lieve, zorgzame hulp die van onze kraamweek een feestje heeft gemaakt. Kortom, een topper van een kraamzus die we iedereen toewensen in de kraamweek!


Dyon Van Cleef

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad! Wij hadden Nicole Straus, een gezellige vakvolwassen vrouw die verstand heeft van zaken en aandacht heeft voor iedereen van het gezin! Nicole was ook aanwezig bij de bevalling wat ik fijn vond zodat ik dat nog met haar kon doornemen.

Nicole, heel erg bedankt! Als er een volgende keer komt kiezen we zeker voor jou!

Groeten Martijn, Tessa, Tygo en Dyon


Minte

Na een snelle bevalling met de hulp van kraamzus Nicole, hebben wij een hele fijne week gehad. Wat een lieve vrouw die ook voor onze kleine meid Bregje goed heeft gezorgd. Het is fijn dat iemand zoals Nicole je taken thuis uit handen neemt en je ruimte geeft om te herstellen en te zorgen voor de kleine meiden.
Nicole super bedankt! Wij hebben een fantastische vrouw in huis gehad waar KraamZus trots op mag zijn!
Liefs Ruud, Mirëille, Bregje en Minte


Daan

Wat hebben wij weer genoten van een heerlijke kraamweek met Yvonne! Super bijzonder en heel fijn dat ze ook bij ons 3e zoontje Daan onze kraamweek kon verzorgen. Waar Yvonne, bij ons eerste wondertje Teun, vooral een luisterend oor was en een grote steun bij het verzorgen en voeden, was het nu vooral heel relaxt en gezellig! We zijn met z’n allen lekker in de watten gelegd, waardoor Daan, de kersverse grote broers en wij een hele fijne start hebben gehad! Bedankt Yvonne!!


Lynn

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad door Kraamzus Nicole.
Na een wat moeizame start van onze dochter Lynn hebben we de eerste dagen door gebracht in het ziekenhuis. Bij thuiskomst stond Nicole ons al op te wachten, dat was een fijn thuis komen.
Haar kennis, ervaringen en liefde voor het vak heeft ons vertrouwen gegeven om een goede papa en mama te zijn voor Lynn.

Bedankt Nicole voor de mooie momenten die we samen hebben mogen beleven.

Liefs, Leroy, Anouk & Lynn


Sepp

Op 1-4-2019 is onze zoon Sepp geboren. Audrey en stagiare Ingrid heb ons een super fijne kraamweek bezorgt! Twee collega’s die elkaar en ons in 8 dagen tijd moesten leren kennen, maar wat waren ze goed op mekaar afgestemd! Het zijn 8 super gezellige dagen geweest! Bedankt dames voor de mooie tijd! Zo hadden wij onze kraamweek in gedachten. De meisjes missen jullie wel hoor! Liefs Stan, Maddy, Hailey, Saar en Sepp


Maevi

Jacqueline en Manon,

Wij hebben genoten van jullie enthousiasme, jullie passie en vrolijkheid en de lekkere dag variaties met ei 😀

We hebben samen ook erg veel gelachen. Jullie waren er niet alleen voor onze kleine meid. Maar ook voor ons als mama’s.
Wij hebben veel geleerd van jullie beide, en hebben een super leuke kraam tijd gehad.

Toppers dat zijn jullie, wij hopen dat iedereen zoon geweldige kraam tijd heeft als dat wij met jullie hebben gehad.

Liefs Marleen, Nikki, Maevi, Tommie en Luca


Noé

Wat is de kraamweek voorbij gevlogen met deze lieve en vrolijke kraamzus Marlie!
Wat heeft ze ons goed in de watten gelegd en wat heeft grote broer Senn genoten van het samen spelen, bordjes met ‘feestjes’ maken en alles waarbij hij mocht helpen!
Marlie neemt echt de tijd voor je en deelt graag haar kennis om ons te voorzien van handige tips! Iedere dag weer met een glimlach stond ze voor ons klaar. Ik kan Marlie aan iedereen aanraden, een top kraamzus!

Nogmaals bedankt voor alles lieve Marlie!

Lieve groetjes van Familie Hendrikx