< Terug naar overzicht

Allison

Voor de bevalling zagen wij beide erg op tegen het krijgen van kraamzorg. We wisten namelijk niet wat we precies konden verwachten en vonden het idee van een vreemde in ons huis vervelend.
Na 24 uur mochten wij het ziekenhuis verlaten en troffen wij thuis Lisanne aan. Gelijk voelde we een klik.
Gezien onze kleine nog niet gedronken had en wij door te weinig informatie vanuit het zkh nog geen borstkolf hadden aangevraagd, de keuze gemaakt om de eerste nacht kunstvoeding te geven. Lisanne heeft ons hierin gerustgesteld gezien de wens om bv te geven wel aanwezig was. Met succes want de volgende dag lukte het wel en naarmate de week vorderen kregen wij steeds meer vertrouwen en handigheid in het geven van bv.

We hebben onwijs veel van Lisanne geleerd, ze heeft ons op de juiste momenten gerustgesteld en vooral heel goed voor ons gezorgd. We hebben het als enorm fijn ervaren dat Lisanne onze leeftijd had, we hebben erg gezellig kunnen kletsen en het voelde eigenlijk alsof ze zo een vriendin van ons had kunnen zijn.

We hebben een enorme positieve ervaring gehad met Lisanne, kraamzorg in het algemeen en kraamzus. We hadden geen beter iemand kunnen wensen! Moest ook even een traantje laten toen ze ons ging verlaten.

Lisanne, dankjewel voor alle goede zorgen. We hebben zoveel meer vertrouwen gekregen door jou fijne manier van werken! Veel succes in de toekomst en ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog eens tegen komen. 🙂 Je was geweldig en we gaan je zeker missen.