Kraamzorg

De geboorte van een kind roept een mix aan gevoelens op: geluk, blijdschap, trots en liefde, maar ook onzekerheid of zorgen. Juist in die eerste roerige week is het emotionele, lichamelijke én huishoudelijke evenwicht soms ver te zoeken. Zeker als vermoeidheid opspeelt door gebroken nachten. Hoe heerlijk is het dan om een baken van rust en steun te hebben waarop je gezin met alle vragen kan terugvallen: jullie eigen kraamzus.

Eén op één zorg

Kraamzorg is intiem en dichtbij, daarom bieden wij één kraamverzorgende voor de hele kraamtijd. Zelfs als jouw kraamzus al komt assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis – is het bij ons vanzelfsprekend dat zij dan ook de rest van de kraamtijd verzorgt. Zodat jullie je veilig en vertrouwd voelen in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is.

‘ Verwennen hoort  erbij’

Deze onderscheidende aanpak is ontstaan dankzij Zus Berger, moeder van drie kinderen en directeur van KraamZus. Haar heldere visie en eigen ervaringen – als moeder én kraamverzorgende – motiveerden Zus in 2006 tot de oprichting van deze organisatie. Lees hier haar persoonlijke verhaal.