Kraamzorg in Friesland

Een kraamzus,
speciaal voor jou

Binnenkort verwacht je jouw wondertje. Wat een prachtig nieuws en gefeliciteerd! Met een gerust hart wil jij kraamhulp kiezen dat bij je past. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van je baby. KraamZus zorgt ervoor dat er een kraamzus komt die de volledige kraamweek bij jullie aanwezig is. Ook al komt ze assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis – zij is er speciaal voor jou. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel. Ze ondersteunt jullie waar nodig, deelt haar kennis en ervaring en geeft je het vertrouwen dat jullie na de kraamweek het avontuur samen aankunnen. KraamZus verzorgt kraamhulp in heel Friesland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • Eén kraamzus tijdens de kraamweek, óók tijdens de bevalling
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze klanten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 2854 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Jaxx Milano

Je hoeft haar niet te testen, want Hanna is de… Lees verder

Aimée Aya Tsuneta

De moeder van mijn beste vriendin werkt bij KraamZus, Lilian… Lees verder

Olivia

Op 25 februari is onze dochter geboren. Wij hadden een… Lees verder

Yfke

Zes weken geleden mocht Elbrich bij ons de kraamweek komen… Lees verder

Altijd in de buurt

Friesland

Onze kraamzussen willen van jullie kraamtijd een bijzondere tijd maken waarop je met veel plezier en warmte kunt terugkijken. We werken in regionale teams in Friesland, zodat er altijd een kraamzus komt bij jou uit de buurt. We hopen dat één van onze kraamzussen jullie een bijzondere kraamtijd mag geven!

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

Vriendelijke groet,

Team KraamZus Friesland

Mariska Fennema

  • Regiomanager Zuidoost Friesland / Drenthe

Anneke Zaaijer

  • Regiomanager Noord-Friesland

Hermien de Boer

  • Regiomanager Zuid-Friesland / Groningen

Kraamhulp in Friesland

Wist je dat KraamZus van origine een Fries bedrijf is? Ontvang jij kraamhulp van een kraamzus? Dan ontvang jij dus zorg met een Friese roots! Onze dames kunnen niet wachten om van jouw kraamweek een feestje te maken. De kraamweek is dichtbij en intiem. De kraamhulp van KraamZus maakt er samen met jullie een bijzondere tijd van, waarop je met veel plezier en warmte terug kunt kijken. We werken met regionale teams in Friesland. Op die manier weet je dat er altijd een kraamzus bij jou uit de buurt bij jou in huis komt. Wel zo fijn! Wanneer het eindelijk zover is en er wordt contact opgenomen met onze planning, zullen deze dames de perfecte kraamzus in de regio Friesland voor je uitzoeken! Je wensen bespreek je tijdens de zwangerschap met jouw conZulent, zodat wij en ook jullie perfect zijn voorbereid op de komst van je kleintje.

Team Friesland

Mariska, Hermien en Anneke zijn op dit moment de regiomanagers in Friesland. Tijdens de kraamweek ontvang je van hun het zogenaamde 3de dag telefoontje. Zij nemen contact met jou op hoe je de zorg ervaart en of jij je fijn en vertrouwd voelt bij jouw KraamZus. Wij doen er alles aan om jullie de meest bijzondere week van je leven te geven.

Wil je graag persoonlijk kennis maken met de dames? De regiomanagers zijn dinsdag-, woensdagmiddag en vrijdag de gehele dag aanwezig bij verloskundigenpraktijk Dochter & Zn

Op donderdag zijn zij aanwezig bij verloskundigenprakijk Bonnehûs. Je kunt hier dan terecht voor al je vragen die je eventueel hebt over onze kraamhulp. Daarnaast is het ook mogelijk om je direct in te schrijven!

Contactgegevens