Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht?

Je bent in verwachting! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Er is een spannende en bijzondere periode aangebroken. Hopelijk gaat het goed met je en kun je genieten van het wondertje dat op dit moment in je buik groeit. Gedurende de aankomende maanden zijn er allerlei zaken die geregeld moeten worden, waaronder kraamzorg. Wij verlenen kraamzorg in de provincie Utrecht, check je postcode via de postcodechecker om te kijken of wij ook zorg verlenen op jouw adres.

Benieuwd of wij met jouw zorgverzekeraar in 2023 een contract hebben afgesloten? Je vindt alle informatie over de zorgverzekering, uren en kosten hier.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5162 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Tadej

Wat een fijne kraamweek! Hele goede zorg die we door… Lees verder

Vince

Lieve Margot. Dankjewel voor de fijne kraamweek. Het is voorbij… Lees verder

Nina

Margareth was onze fantastische kraamzorg!! We hebben een hele warme,… Lees verder

Boaz

We hebben met Jolanda een hele fijne én gezellige kraamweek… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

 

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Bert is onze regiomanager bij jou uit de buurt.

Bert Doppenberg.
M: bdoppenberg@kraamzus.nl

Benieuwd met wie wij veel samenwerken? Bekijk hier onze contacten met verloskundigen, ziekenhuizen en lactatiekundigen. Staat jouw verloskundige er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt.

Je bent op zoek naar de meest fijne en professionele kraamhulp in de provincie Utrecht. Wij helpen je graag verder. Wanneer jij je aanmeldt voor kraamzorg in Utrecht van KraamZus ben jij verzekerd van een kraamweek met de best mogelijk hulp en begeleiding. Wij zijn er straks speciaal voor jou. Tijdens de kraamperiode kan er veel op je af komen. Je wereld is verrijkt met de komst van jullie kindje en dit gaat gepaard met allerlei emoties. Niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van het gezin.

Kraamhulp Utrecht, speciaal voor jou

Daarom doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat er straks een kraamverzorgende is die er de hele kraamweek voor jou is. Ook al is ze aanwezig bij de bevalling. Een vertrouwd gezicht in een periode die al hectisch en spannend genoeg is. Daarnaast komt ze ook nog eens bij jou uit de buurt in Utrecht! Tijdens de kraamweek kun je met elke vraag bij haar terecht. Ze ondersteunt je waar nodig en staat naast je om jullie te voorzien van de juiste begeleiding. Kraamzorg in Utrecht van een kraamzus zorgt voor het gouden randje van die bijzondere kraamweek, alleen kleuren wij hem roze 😉

Ze biedt een luisterend oor. Voor jou maar ook voor de rest van het gezin. Is er een grote broer of zus in huis? Fantastisch! Want jouw kraamverzorgende kan die hulp altijd goed gebruiken. Ze zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt en neemt de verantwoordelijkheid van de huishouding uit handen. Zo kunnen jullie je focussen op datgene wat ertoe doet: wennen aan deze bijzondere gebeurtenis, genieten van deze bijzondere periode, herstellen en tot rust komen.

Kraamzorg Utrecht – een kraamweek om nooit te vergeten

Voordat het zover is, vindt er een intakegesprek plaats met één van onze conZulenten. Bij haar kun je alvast wat vragen stellen waar je graag voor de kraamweek een antwoord op wilt hebben. Ze neemt alvast wat belangrijke zaken met je door en bespreekt je wensen die je hebt voor de kraamweek.

Na dit gesprek zijn we er klaar voor! Onze kraamzussen kunnen niet wachten om straks aanwezig te zijn tijdens jouw kraamtijd. Voor heel even zijn zij onderdeel van dit grote geluk binnen jullie gezin. Na de kraamweek, wanneer zij de deur voor de laatste keer achter zicht dichttrekt, hebben jullie het vertrouwen en de kennis om dit hoofdstuk samen voort te zetten.

Tijdens de kraamweek houdt zij al haar registraties bij op haar tablet, zodat je dit altijd eenvoudig in jouw online dossier terug kunt kijken. Na de kraamweek kun jij van dit online dossier een boek maken, zodat de herinnering op papier blijft en je er altijd nog eens doorheen kunt bladeren. Tijdens de kraamweek heb jij ook altijd toegang tot dit dossier met alle registraties en notities die de kraamverzorgende heeft achtergelaten. Zelf kun je hier ook wat gegevens achterlaten, zoals voedingen. Zo wordt het een zo volledig mogelijk document.

Naast het online dossier heb je toegang tot het online magazine ZUS&zorg; een aanvulling op het online dossier. In dit magazine vind je allerlei handige informatie ter voorbereiding en straks voor tijdens je kraamweek. Hier lees je onder andere alles over de eerste uren als moeder, de eerste uren van je kindje en aandachtspunten tijdens de kraamweek

Fijne kraamzorg Utrecht maakt het verschil

Heb je al gekeken bij de ervaringen op onze site? Deze ervaringen van cliënten geven een uniek inkijkje hoe zij de kraamweek met hun kraamzus hebben ervaren. Daarnaast kun je als cliënt ook de exclusieve Kraamzorg app downloaden. Bomvol informatie, handige instructiefilmpjes en de leukste blogs. Via deze app kun je ook heel eenvoudig in jouw online dossier inloggen en heb je alle gegevens overzichtelijk bij elkaar.

In de app vind je ook de online magazines ZUS&zuigeling. Een online magazine die opgedeeld is in twee uitgaven; over borst- en kunstvoeding. Tijdens je zwangerschap ga je je ook oriënteren en nadenken over wat voor voeding jij je kindje straks wilt geven. Hier lees je allerlei handige informatie ter voorbereiding en voor straks tijdens je kraamweek. Jouw kraamverzorgende zal je tijdens de kraamweek ook begeleiden bij het voeden van je kindje. Als kraamzorgorganisatie in Utrecht zullen wij je ondersteunen bij dit proces en begeleiden waar nodig. Daarnaast werken wij ook nauw samen met veel lactatiekundigen, op wiens ondersteuning wij en jij ook altijd kunnen rekenen.

De kraamweek is een bijzondere periode die je de rest van je leven bijblijft. De start van een nieuw avontuur. Met kraamzorg in Utrecht van KraamZus ben jij verzekerd van professionele en de meest fijne kraamzorg. Een week waar jij en je gezin niets te kort komen en waarop je later met een warm gevoel kunt terugkijken. Onze kraamzussen kunnen niet wachten om straks onderdeel te mogen zijn van deze week met hopelijk een roze randje! 😊

Meld je hier aan voor de kraamzorg van KraamZus in Utrecht en gun jezelf een bijzondere week.

Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst. En heb je nog vragen, dan kun en mag je altijd contact met ons opnemen!