Over Zus

Even voorstellen: Zus Berger

Oprichter en directeur van KraamZus

ZUS MET HAAR 3 KINDEREN

Als kraamverzorgende heb ik vele gezinnen bijgestaan in hun kraamtijd. Als moeder mocht ik drie keer zelf genieten van de goede zorgen van een collega na het ter wereld brengen van mijn kinderen. Allemaal dierbare ervaringen die me waardevolle inzichten hebben gegeven: persoonlijke betrokkenheid en de inzet van één kraamverzorgende per gezin brengen rust en vertrouwen in de roerige periode na de geboorte.

Het waren deze inzichten die mij – samen met mijn enthousiasme over het vak – motiveerden tot de start van KraamZus in 2006. Elke kraamweek beleef je maar één keer en ik gun alle (aanstaande) moeders de beste kraamzorg.

Iedere dag geniet ik van mijn twee zoons en dochter. Het blijft bijzonder om hun ontwikkeling van nabij mee te maken. En dat geldt ook voor de groei en vorming van KraamZus, met dank aan alle ouders die de kraamzorg en hun pasgeboren baby aan ons toevertrouwen! Nieuw leven is en blijft heel speciaal en ik vind het heerlijk om daar elke dag bij betrokken te zijn. Als professional, directeur én moeder.

Trots ben ik op onze kraamzussen: stuk voor stuk geweldige meiden, goed geschoold en met een schat aan ervaring. Sommige van onze kraamverzorgenden zitten al dertig jaar in het vak. Jong of ouder, allemaal willen ze van jullie kraamweek een bijzondere tijd maken. Zin in een voorproefje? Bekijk hier ons filmpje.

Hopelijk mogen wij jou straks ook een unieke kraamweek bezorgen!

Liefs,