Werken bij KraamZus

Werk jij al in de kraamzorg en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière of wil je graag kraamverzorgende worden, maar heb jij de opleiding nog niet gedaan? Ben je benieuwd naar de vacatures bij KraamZus?

Welke situatie ook voor jou van toepassing is, bij KraamZus zijn wij altijd op zoek naar (nieuw) talent in de zorg om onze prachtige organisatie te laten groeien. Zeer regelmatig hebben wij dan ook vacatures online staan, misschien zijn wij wel op zoek naar jou.

Werken bij KraamZus

Inmiddels is KraamZus actief in 10 verschillende provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Limburg. Door middel van centrale kantoren in de verschillende regio’s kunnen wij onze cliënten op de best mogelijk manier helpen. KraamZus is een vooruitstrevende en moderne organisatie. Steeds meer cliënten weten ons te vinden en dit betekent dat wij vrijwel altijd op zoek zijn naar nieuwe kraamverzorgende. Als gediplomeerd kraamverzorgster kun je altijd solliciteren bij KraamZus. Staan er geen vacatures voor jou open? Laat ons dan weten via een open sollicitatie waarom jij van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie.

De standaard van de kraamhulp van een kraamzus is hoog en dagelijks streven wij naar de beste zorg voor onze cliënten, want fijne kraamzorg maakt het verschil. De zorg tijdens deze bijzondere week is intiem en dichtbij. KraamZus biedt de geborgenheid tijdens deze week door één kraamverzorgende voor de gehele kraamtijd te bieden. Jij bent er van het begin tot het eind. Je bent deelgenoot van dit prille geluk en je wordt opgenomen in het gezin. Je zorgt ervoor dat het huishouden op rolletjes loopt, zodat het gezin kan genieten en wennen aan de nieuwe situatie. Je leert de partner de kneepjes van het ouderschap en betrekt ook de grote broer of zus erbij, want alle hulp is welkom. Je geeft ze het vertrouwen dat ze goed bezig zijn, zodat ze dit grootse avontuur na de kraamweek samen aan kunnen.

Word je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Voel jij je verbonden bij deze boodschap? Grote kans dat jij geschikt bent om als kraamzus aan de slag te gaan.

Werken bij KraamZus

Werken en leren

Het is mogelijk dat je direct als kraamzus opgeleid wordt. Wellicht is het altijd je droom geweest om kraamverzorgende te worden en is er misschien nooit de mogelijkheid geweest om de opleiding te volgen of om je te laten omscholen. Samen met erkende leerinstituten, zoals Geboortezorg Academie, zorgen wij voor een volledige opleiding en kun je daarna direct als kraamverzorgende bij KraamZus aan de slag.

BBL-opleiding

Wanneer je een werken-leren traject volgt, is dit een BBL-opleiding. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Dit betekent een combinatie van werken en leren. Op deze manier heb je een leerarbeidsovereenkomst én ben je geschoold als kraamverzorgende om direct na het behalen van je diploma aan de slag te gaan bij KraamZus. Tijdens je opleiding word je beschouwd als een volwaardig werknemer van KraamZus. Je wordt dan ook gekoppeld aan een manager en een team. Wanneer er plekken zijn om toekomstige kraamzussen op te leiden, zullen er vacatures online komen te staan op www.werkenbijkraamzus.nl.

Overige vacatures

Naast kraamverzorgenden zijn er ook andere kanjers bij KraamZus die achter de schermen hard werken, zodat onze kraamverzorgende de beste zorg kunnen leveren. Je kunt hierbij denken aan planners, regiomanagers, maar ook ander kantoorpersoneel is nodig om elke dag de beste zorg te leveren en stappen voorwaarts te zetten om onze organisatie te laten groeien.

Bekijk via de link hieronder alle vacatures en lees meer over het werken bij KraamZus. Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben jij er desondanks toch van overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Stuur dan jouw motivatie en CV op via een open sollicitatie.

Werken bij KraamZus