Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Noord-Holland

Fijne kraamzorg maakt het verschil  

Jouw kraamweek is een week om nooit te vergeten.  Bijzonder en intiem. De start van een nieuw avontuur. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een goede kraamzorgorganisatie, voor de beste en professionele zorg tijdens jouw kraamweek. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Wil jij verzekerd zijn van deskundige kraamzorg in Noord-Holland. Meld je dan aan voor de fijne zorg van KraamZus.

Benieuwd of wij met jouw zorgverzekeraar in 2023 een contract hebben afgesloten? Je vindt alle informatie over de zorgverzekering, uren en kosten hier.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5199 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Lieke

Voor de 2e keer hebben wij hulp gehad van Kraamzus.… Lees verder

Aisha

Goed

Saar

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze lieve kraamverzorgende… Lees verder

Luna

Dit was super fijn dat Lia geeft deel genomen van… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

 

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Bekijk hieronder welke managers bij jou in de buurt aan het werk zijn.

Santi Poyato Rodriques – Regio Zaanstreek, Haarlem, IJmond, Heerhugowaard en Koggemeer
M: spoyatorodriguez@kraamzus.nl

Corina van Eden – Regio Den Helder, Schagen, Alkmaar en West-Friesland
M: cvaneden@kraamzus.nl

Benieuwd met wie wij veel samenwerken? Bekijk hier onze contacten. Staat jouw verloskundige er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt.

De beste kraamzorg in Noord-Holland: KraamZus

First things first; gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende en verwachtingsvolle tijd is er aangebroken. Er moet van alles geregeld worden en natuurlijk wil je goed voorbereid zijn op de komst van je baby. Kraamzorg is één van die zaken op je to-do list die je wilt afvinken. Wij helpen je hier graag bij. De kraamweek is de start van een nieuw avontuur, maar ook een periode om te wennen en te herstellen. Zoveel nieuwe indrukken en ineens ben je ouders! Onze kraamverzorgenden kunnen jullie het beste begeleiden in deze periode. Jouw kraamverzorgende zorgt ervoor dat het goed gaat met moeder en kind, maar ze doet nog zoveel meer. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus in Noord-Holland.

Kraamzorg voor het hele gezin in Noord Holland

Naast de zorg voor moeder en kind, is jouw kraamverzorgende er ook voor de rest van het gezin. Voor de partner die ouder wordt, maar misschien wordt er ook iemand grote broer en/of zus. Voor iedereen is het spannend en even wennen. Dit is heel normaal! Zij is er voor jullie allemaal. Je kunt bij haar terecht met al je vragen, voor een praatje, maar ook kun jij je onzekerheden met haar delen of je hart bij haar luchten. Voor de moeder, maar ook voor de partner gebeurt er veel in een korte periode. Je rol verandert en er is nieuw leven bij gekomen.

Niet voor niets is de kraamzorg in Noord-Holland van KraamZus voor het hele gezin. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar kraamzorg in Haarlem, kraamzorg in Hilversum, kraamzorg in Den Helder of kraamzorg in Alkmaar? Dan ben je bij KraamZus aan het juiste adres.

Meld je aan voor onze kraamzorg in Noord-Holland

Wij zorgen ervoor dat er een kraamzus komt tijdens de kraamweek die perfect bij jullie past. Tijdens het intakegesprek met jouw conZulent in het derde trimester kun jij jouw wensen doorgeven. Ook wordt alles met je doorgenomen wat betreft de kraamweek. Zo zijn wij voorbereid en zorgen wij voor de perfecte kraamzus-match!

Met de kraamzorg van KraamZus in Noord-Holland zit je goed. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en wij verzorgen de rest. Wil jij weten hoe andere gezinnen de zorg van ons hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de ervaringen. Een uniek inkijkje in de kraamweek van onze cliënten en hun kraamverzorgenden. Meld je aan en gun jezelf een kraamweek om nooit te vergeten. Onze kraamzussen kunnen niet wachten om jullie straks te ondersteunen bij de start van dit grootse avontuur, dat zo klein begint.

Adresgegevens KraamZus Noord-Holland

Veelgestelde vragen

Waarom kraamzorg van KraamZus?  

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. 

 Hoe vraag ik kraamzorg aan?  

De kraamzorg van KraamZus vraag je heel eenvoudig aan viahttps://mijn.kraamzus.nl/Aanvragen/kraamzorg. Dit kun je online doen op het moment wanneer dit jou het beste uitkomt. Op deze manier hebben wij direct alle gegevens in je persoonlijke dossier staan en weet je zeker dat je de fijne zorg van een kraamzus ontvangt.  

 Komt KraamZus ook bij mij in de regio?  

Wil jij de beste kraamzorg in Noord-Holland ontvangen? Dat kan bij KraamZusKraamZus levert zorg in een groot deel van Noord-Holland. Bekijk voor de zekerheid onze postcode checker op de site, zodat je er zeker van bent. Fijne kraamzorg van een KraamZus – we zijn er speciaal voor jou en je gezin.