Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Den Helder

Klein wonder. Groot geluk. Dat je een kijkje neemt op deze pagina betekent waarschijnlijk dat je in verwachting bent. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Hoe bijzonder. In jouw buik groeit er op dit moment nieuw leven. Geniet van deze bijzondere periode! Voordat het zover is, moet er van alles geregeld worden. Kraamzorg is één van die zaken die je goed geregeld wilt hebben. Dat snappen wij. Je wilt professionele en goede zorg. Een kraamweek waar je met warme gevoelens op terug kunt kijken. Een tijd waarna je met vertrouwen als kersvers gezin de toekomst tegemoet gaat. Kies dan voor de kraamzorg van KraamZus in Den Helder. Je kiest met een gerust hart voor de beste zorg bij jou in de regio.

KraamZus Den Helder – één kraamzus, speciaal voor jou

De zorg van een kraamzus is vertrouwd en dichtbij. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende langskomt bij jou uit de buurt, hoe fijn is dat! Een gezicht uit de regio. En ook al heeft ze geassisteerd bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij zal er de gehele kraamweek voor jou en je gezin zijn. Een vertrouwd gezicht in een periode die al spannend een hectisch genoeg is. Gun jezelf een kraamweek waar je kunt bijkomen, herstellen en genieten van het nieuwe leven dat jullie gezin heeft verrijkt. Kies daarom voor de zorg van KraamZus in Den Helder.

Kraamzorg voor het hele gezin

Jouw kraamverzorgende zorgt niet alleen voor moeder en kind, maar is er ook voor de rest van het gezin. Ze zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Ook de partner wordt actief betrokken tijdens de kraamweek. Misschien is er zelfs een grote broer of zus in het gezin. Ook voor hun brengt nieuw leven veranderingen met zich mee. Tijdens de kraamweek is er ruimte om te wennen en te genieten van elkaar als nieuw gezin. Wil jij je verhaal kwijt? Dan is ze er voor jou. Geen vraag te gek en geen berg te hoog. Na de kraamweek zijn jullie klaar voor dit avontuur.

Aanmelden KraamZus Den Helder

Wil jij verzekerd zijn van de zorg van een KraamZus? Meld je dan online aan voor onze kraamzorg. Dan weet je zeker dat jij de beste kraamzorg in Den Helder en omgeving ontvangt. Vergeet ook niet de ervaringen van gezinnen bij jou uit de omgeving te lezen. Deze vind je op onze site. Een uniek inkijkje hoe zij de zorg van ons hebben ervaren.

Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! Ben jij er klaar voor om je aan te melden voor de fijne zorg van een kraamzus? Yes! Meld je dan hier direct aan en dan regelen wij de rest. Onze kraamverzorgenden kunnen niet wachten om straks onderdeel te mogen zijn van de start van dit grote geluk.

Ervaringen

Damian

Wij hebben enorm genoten van onze kraamweek en van de… Lees verder

Emma

We had Anita during our kraam week, she was amazing… Lees verder

Nouri

Fantastische week achter de rug met Jorieke! Dank voor de… Lees verder

Mae Stor

We hebben een geweldige kraamtijd gehad en missen Sonja nu… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier