Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Gelderland

Kraamzorg Gelderland

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Woon je in Gelderland en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij doen niets liever dan jou een fijne en zorgeloze kraamtijd bezorgen.

Benieuwd of wij met jouw zorgverzekeraar in 2023 een contract hebben afgesloten? Je vindt alle informatie over de zorgverzekering, uren en kosten hier.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5199 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Isaya

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Martine &… Lees verder

Luc

Petra is een fijne kraamhulp die duidelijk, eerlijk en lief… Lees verder

Nala

Lieve Miranda, Wat hebben wij een heerlijk fijne kraamweek gehad… Lees verder

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

 

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Bekijk hieronder welke manager bij jou in de buurt aan het werk is.

Corina van Eden
M: cvaneden@kraamzus.nl

Benieuwd met wie wij veel samenwerken? Bekijk hier onze contacten. Staat jouw verloskundige er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt.

Kraamhulp in Gelderland van KraamZus

Wij weten hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. Wanneer jij je aanmeldt voor onze kraamhulp in Gelderland, hoef jij je nergens zorgen over te maken. Door de professionele en vertrouwde zorg van onze kraamverzorgenden genieten jullie van een kraamweek om nooit te vergeten.

Onze kraamverzorgenden komen overal in Gelderland, waar je ook woont. Of dit nu in Noord- of Zuid-Gelderland is. De ervaring en betrokkenheid van onze kraamverzorgenden zorgt ervoor dat je de gelegenheid hebt om te wennen, te herstellen en te genieten.

Wanneer je zwanger bent, moeten er veel dingen geregeld worden. Veel praktische zaken, maar buiten dat is het natuurlijk ook niets niks en kan het best spannend zijn. Zeker wanneer het je eerste zwangerschap is. Een verwachtingsvolle tijd is er aangebroken. Met kraamzorg in Gelderland van KraamZus weet je dat je jouw kraamhulp goed geregeld hebt. Wij kunnen je het beste begeleiden in deze bijzondere periode in jouw regio. Dit punt op je to-do list kun je alvast afstrepen, want je bent bij ons verzekerd van de beste zorg.

Wij streven ernaar dat er één kraamverzorgende voor de gehele kraamweek is. Een vertrouwd gezicht in een periode die al spannend en hectisch genoeg is. Zo kun jij je veilig voelen en de kraamweek benutten waar hij voor bedoeld is. Samen met jouw kersverse gezin kun jij je terugtrekken in je bubbel en genieten van deze bijzondere week.

KraamZus – de meest fijne kraamzorg in Gelderland

Voordat de kraamweek begint, zal er contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden er belangrijk zaken over de kraamweek besproken, kun jij je wensen kenbaar maken en al je vragen stellen. Zo staan jouw wensen tijdens de kraamweek centraal en weet jij nu al waar je aan toe bent. We geven je informatie over de bevalling, de kraamtijd, maar ook hoe de kraamverzorgende jullie straks ondersteunt. Na dit gesprek zijn de voorbereidingen getroffen en zijn we klaar voor jouw kraamweek. De kraamverzorgenden kunnen niet wachten om straks, als onderdeel van het gezin, de kraamtijd onvergetelijk te maken.

Professionele kraamhulp in Gelderland

We snappen dat dit ook best spannend kan zijn. Een ‘vreemd’ iemand die, bij jou in huis, aanwezig is bij de start van een nieuw hoofdstuk. Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende komt die perfect bij jullie past. Grootse avonturen beginnen klein en jullie kraamverzorgende geeft jullie de handvaten om dit nieuwe avontuur met vertrouwen samen voort te zetten. De zorg is er niet alleen voor moeder en kind, maar voor het gehele gezin. Voor iedereen is dit het begin van een nieuw hoofdstuk. Dit is onwijs leuk, maar kan ook spannend zijn. Ze is er voor de medische zorg, ondersteunt in het huishouden en biedt ook een luisterend oor.

Onze kraamzorg in Gelderland

Ben jij benieuwd hoe andere cliënten de zorg van KraamZus hebben ervaren? Neem dan hier een kijkje. Hier vind je ervaringen uit heel het land. Als je nieuwsgierig bent, kun je ook alvast onze app downloaden. Deze is in de Google Play en App store beschikbaar om te downloaden. Hier vind je handige tips, adviezen, informatie en de instructievideo’s van kraamzus Liesbeth. Zij staat 24/7 voor je klaar met raad en daad. Onze kraamverzorgers bieden onder andere kraamzorg in Apeldoorn, kraamzorg in Ede en kraamzorg in Nijmegen.

Aanmelden kraamhulp in Gelderland van KraamZus

Wij hebben een intensieve samenwerking met verloskundigen in de regio Gelderland. Dit betekent dat het niet uitmaakt bij welke verloskundige je zit. Door de intensieve samenwerking hebben wij fijn contact met iedere verloskundige in de regio. Hierdoor kunnen wij de optimale kwaliteit van onze kraamzorg garanderen. Meer informatie over onze kraamzorg vind je elders op onze site. Wil jij verzekerd zijn van de professionele en meest fijne kraamzorg in Gelderland? Meld je dan direct aan voor de kraamhulp van KraamZus. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht wanneer jouw aanmelding definitief is. Wij zijn actief door (bijna) heel Nederland. Gebruik onze postcodechecker om te kijken of wij kraamzorg bieden in jouw woonplaats. Populaire plaatsen: kraamzorg in Limburg, kraamzorg in Nijmegen en kraamzorg in Lelystad.