Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Ede

Op zoek naar kraamzorg in Ede 

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Wat een spannende en verwachtingsvolle tijd is er aangebroken! Er zijn een hoop zaken die geregeld moeten worden en één daarvan is het regelen van kraamzorg. Wanneer jij in Ede om omgeving woont en op zoek bent naar kraamzorg, zit jij bij KraamZus op het juiste adres. De kraamweek is een intieme en bijzonder ervaring. Met de kraamzorg van KraamZus in Ede ontvang je de beste kraamzorg in deze speciale periode.  

De kraamzorg in Ede van een kraamzus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen kunnen niet wachten om bij deze mooie periode aanwezig te zijn en jou en je kersverse gezinnetje te ondersteunen bij de start van dit nieuwe avontuur. Wanneer jij de kraamzorg van een kraamzus ontvangt, ben je verzekerd van een week waarin je optimaal kunt genieten en de beste zorg ontvangt.  

Kraamzorg in Ede – fijne kraamzorg maakt het verschil 

Onze kraamzussen worden tijdens de kraamweek opgenomen in het gezin. Niet alleen voor jullie, maar ook voor hun is dit een bijzondere gebeurtenis. Een week met een lach en een traan. Ze deelt al haar kennis en ervaring met jullie. Je kunt bij haar terecht met al je vragen. Loop je ergens tegenaan of ben je misschien onzeker over bepaalde zaken. Dit is volkomen normaal en zij is er voor jou. Ze is er met een luisterend oor voor de moeder, maar is er ook voor de rest van het gezin.  

Voordat de kraamweek begint, zal één van onze conZulenten contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal jouw conZulent alles met je doornemen en kun jij ook je wensen doorgeven. Misschien wil je wel graag Natuurlijke Kraamzorg ontvangen of zijn er vragen waar wij je bij kunnen helpen. In de maanden voor jouw bevalling is je conZulent jouw contactpersoon bij KraamZus.   

Kraamzorg in Ede aanvragen   

Wil jij graag kraamhulp van KraamZus ontvangen in omgeving EdeDan kun jij je hier 24/7 inschrijven. Meer informatie over onze kraamzorg in omgeving Ede vind je op onze site. Wist je ook dat wij een app hebben voor onze cliënten? Hier vind je onder andere handige tips, tricks en instructiefilmpjes met kraamverzorgende Liesbeth. Op die manier heb jij 24/7 de hulp van een kraamzus. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Je kunt ons altijd mailen naar info@kraamzus.nl.   

Ervaringen kraamzorg Ede 

Wil jij weten hoe onze andere cliënten de kraamhulp van een kraamzus hebben ervaren? Bekijk alle ervaringen hier of schrijf je meld je direct aan voor de kraamzorg van KraamZus. 

Ervaringen

Nala

Lieve Miranda, Wat hebben wij een heerlijk fijne kraamweek gehad… Lees verder

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij… Lees verder

Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier