Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Overijssel

Op zoek naar kraamzorg in Overijssel

Je bent op zoek naar de beste kraamzorg in Overijssel. Een fijne kraamweek om nooit te vergeten. Een periode waarna je het vertrouwen hebt dat jullie samen dit avontuur aan kunnen. Onze kraamzussen zijn er in deze periode voor jou. Zij ondersteunen je in deze bijzondere week en geven jullie de ruimte om te wennen, te herstellen en te genieten van de start van dit nieuwe avontuur. Voor de beste kraamzorg in Overijssel ben je bij KraamZus op het juiste adres.

Benieuwd of wij met jouw zorgverzekeraar in 2023 een contract hebben afgesloten? Je vindt alle informatie over de zorgverzekering, uren en kosten hier.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5162 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Maud

Wij hebben een paar geweldige dagen gehad met Marjan. Een… Lees verder

Bowie Muller

Op 28 maart zijn wij trotse ouders geworden van Bowie… Lees verder

Morris

Bij thuiskomt uit het ziekenhuis stond opnieuw onze Kraamtopper Judith… Lees verder

Noëlle

Vandaag onze kraamweek afgesloten. We hebben een super kraamweek gehad… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

 

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Irene is onze regiomanager bij jou uit de buurt.

Irene Loijmans
M: iloijmans@kraamzus.nl

 

Kraamzorg Overijssel – een kraamzus, speciaal voor jou

Je wilt goed voorbereid zijn op de komst van je baby. Een spannende en bijzondere periode is er aangebroken en er komt van alles op je af. Eén van die zaken die op je to-do lijst staat, is het regelen van kraamzorg. Gun jezelf de zorg van een kraamzus en meld je aan voor onze kraamzorg in Overijssel. Dan regelen wij de rest en zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wij zorgen voor de beste start voor jou en je kindje. Heb je vragen of zit je ergens mee? Ook hiervoor is jouw kraamzus er, speciaal voor jou. Zij wil het liefst alle zorg uit handen nemen, zodat jullie optimaal tot rust kunnen komen en genieten.

Aanmelden voor kraamzorg in Overijssel

De zorg van een kraamzus maakt het verschil. Je meldt je dan ook met een gerust hart aan voor onze kraamzorg in Overijssel. Bekijk de postcodechecker om te erachter te komen of KraamZus ook actief is in jouw woonplaats. Leveren wij zorg bij jou in de buurt? Yes! Dan hoef jij je alleen nog aan te melden. Dit kan heel gemakkelijk 24/7 online.

Vergeet niet de rest van de ervaringen op onze site te bekijken. Dit geeft een uniek inkijkje hoe kersverse gezinnen de zorg van een kraamzus bij jou in de buurt hebben ervaren! Heb je nog vragen? Hiervoor kun je altijd bij ons terecht.

Nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

 

Veelgestelde vragen

❤️ Waarom kraamzorg van KraamZus?  

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. 

 ❤️ Past kraamzorg van KraamZus bij mij?  

Kraamzorg van KraamZus past bij iedereen. Je kunt al jouw wensen doorgeven en dan zorgen wij voor de beste match tussen jou en je kraamverzorgende. Wanneer jij zorg van ons ontvangt, ben je verzekerd van de beste zorg. Een fijnere start kun jij je niet wensen.  

 ❤️ Waar kan ik mijn kraamzorg regelen? 

Je kunt je online aanmelden voor de kraamzorg van KraamZusDit doe je via onze site: https://mijn.kraamzus.nl/Aanvragen/kraamzorgSupermakkelijk en dan hebben wij direct alle gegevens goed in ons systeem. Je weet vervolgens heel snel of jouw aanmelding definitief is. Dan kan het (lange) wachten beginnen. Maar let op, voor je het weet staat er een kraamzus aan je bed. Spannend!