Kraamzorg in Groningen

KraamZus,
speciaal voor jou

Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn op de komst van je baby. KraamZus streeft ernaar dat je één kraamverzorgende krijgt in je kraamtijd. Zodat jullie je veilig en vertrouwd voelen in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is.

Benieuwd of wij met jouw zorgverzekeraar in 2023 een contract hebben afgesloten? Je vindt alle informatie over de zorgverzekering, uren en kosten hier.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5199 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Mace

Lieve Elizabeth, op 14 juni zijn wij bevallen van onze… Lees verder

Quinten

Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten met onze lieve Mariëlle.… Lees verder

Jorden Lorenzo

Wij zijn deze week enorm geholpen met de zorg en… Lees verder

Rik en Ileen

Wij gunnen het een ieder om zo iemand als Lienke… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

 

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Hermien is onze regiomanager bij jou uit de buurt.

Ineke Vet
M: ivet@kraamzus.nl

Benieuwd met wie wij veel samenwerken? Bekijk hier onze contacten. Staat jouw verloskundige er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt.

Kraamzorg van KraamZus

Er komt waarschijnlijk veel op je af en er moeten veel zaken geregeld worden. Daarnaast moet je misschien ook nog een beetje wennen. Geeft niks en dit is heel normaal. Wij zijn er tijdens de kraamweek, maar ook nu helpen wij je graag een handje. Eén van de zaken die geregeld moet worden is kraamzorg. Laten wij nu net jou de meest fijne en beste kraamzorg in Groningen kunnen leveren. Ook wanneer je op zoek bent naar een meer natuurlijke vorm van kraamzorg ben je bij ons op het juiste adres. Er zijn in Groningen en omgeving geschoolde kraamverzorgenden in de Natuurlijke Kraamzorg en des te meer hebben affiniteit met deze mooi vorm van kraamzorg.

Wil jij verzekerd zijn van een kraamweek om nooit te vergeten? Meld je dan aan voor onze kraamzorg in Groningen, want die maakt het verschil.

Op zoek naar kraamhulp in Groningen?

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring. De start van een nieuw avontuur. Een week om te genieten, te herstellen en te wennen aan de nieuwe situatie. Onze kraamzorg is de beste keuze in Groningen, wanneer jij onbezorgd deze nieuwe weg in wil slaan. Na de kraamweek hebben jullie het vertrouwen om als kersvers gezin dit avontuur samen voort te zetten. De kraamverzorgende geeft jullie de kennis en handvaten. Jullie kunnen met alle vragen bij haar terecht, maar ze is er ook wanneer jij je verhaal kwijt wilt. Ze zorgt ervoor dat het jullie tijdens de kraamtijd aan niets ontbreekt en dat het met moeder en kind goed gaat. Ze ondersteunt bij de voeding en geeft je tips die jullie helpen. Daarnaast zijn de kraamverzorgenden bekend met Dunstan Babytaal. Weleens van gehoord? Dit is een universele babytaal die alle baby’s spreken. Dunstan Babytaal bestaat uit vijf verschillende geluiden die ieder een eigen betekenis hebben. Jouw kraamverzorgende zal tijdens de kraamweek uitleggen hoe je dit kunt herkennen. Wanneer je de geluiden goed interpreteert, kan dit voor meer rust en vertrouwen zorgen. Uiteraard is kraamhulp van KraamZus in Groningen en omgeving is er ook voor de rest van het gezin. Voor iedereen is het een grote verandering en niet niets. En wellicht wordt er iemand grote broer of zus!

Kraamzorg in Groningen – fijne kraamzorg maakt het verschil

Voordat het zover is, wordt er contact met je opgenomen door een conZulent. Zij maakt een afspraak met je voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de kraamweek doorgenomen en gekeken naar jouw wensen. Je krijgt een inkijkje hoe straks de kraamweek eruit komt te zien en zij vertelt je meer over de bevalling, maar ook wat er straks allemaal nodig is. Dit houdt zij bij in jouw persoonlijke dossier. Na dit gesprek zijn de voorbereidingen getroffen en zijn we er klaar voor.

Een kraamweek om nooit te vergeten

Naast de fijne kraamzorg in Groningen zorgen wij ervoor dat alle zaken eromheen ook goed geregeld zijn. Wist je dat wij een app hebben voor onze cliënten? Hier vind je onder andere veel nuttige informatie, onze contactgegevens en de informatieve instructievideo’s van kraamzus Liesbeth. Zij staat 24/7 voor je klaar met raad en daad, zodat je altijd de hulp van een kraamzus in kunt schakelen.

Ben jij benieuwd hoe andere cliënten de kraamhulp in Groningen hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen. Je krijgt een uniek inkijkje in de gezinnen en leest hoe zij de kraamweek hebben ervaren.

Aanmelden kraamzorg in Groningen

Kraamzorg van een kraamzus maakt het verschil. Wij zorgen ervoor dat het een kraamtijd wordt om nooit te vergeten en waar jij met een warm gevoel op kunt terugkijken. Onze kraamverzorgenden kunnen niet wachten dat zij straks onderdeel mogen uitmaken van dit geluk en jullie mogen begeleiden. Wil jij ook de beste zorg in jouw omgeving? Meld je dan aan voor de kraamzorg van Kraamzus! Dit kan heel gemakkelijk 24/7 online. Superhandig, want zo kun jij je aanmelden wanneer het jou uitkomt. Wanneer de aanmelding definitief is, ontvang je en bericht van ons. KraamZus is actief in (bijna) heel Nederland. Je kan eenvoudig met onze postcodechecker kijken of wij kraamzorg bieden in jouw woonplaats. Zo zijn we erg bekend als kraamzorg in Limburg, kraamzorg in Nijmegen en kraamzorg in Lelystad.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op de rest van onze site. Hier vind je veel handige informatie over onze zorg en de kraamverzorgenden. Wij hechten onder andere veel waarde aan 1 op 1 kraamzorg. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag! Dit kan telefonisch op 088 41 00 799 of per mail via info@kraamzus.nl.

Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Veelgestelde vragen

❤️ Waarom kraamzorg van KraamZus?  

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. 

❤️ Wat houdt kraamzorg in?  

De kraamzorg van KraamZus is er voor het hele gezin. Niet alleen voor de moeder, maar ook voor de partner en de eventuele grote broer of zus is het een grote verandering. Tijdens de kraamweek is er tijd om te herstellen, te wennen en het vertrouwen te krijgen voor de toekomst. Ze biedt de beste en professionele zorg, neemt taken over in het huishouden en houdt een oogje in het zeil 

❤️ Hoe regel ik mijn kraamzorg?  

Kraamzorg regel je heel gemakkelijk online via: Kraamzorg aanvragenOp die manier kun jij je gemakkelijk via je mobiel of computer aanmelden en hebben wij direct de juiste gegevens in ons systeem. Kies met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. Hopelijk mogen wij jou voorzien van de beste en professionele zorg tijdens deze bijzondere week: de kraamtijd.