Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Apeldoorn

Kraamzorg in Apeldoorn regel je gemakkelijk en met een gerust hart bij KraamZus. Onze kraamverzorgenden komen bij je langs in heel Apeldoorn en daarbuiten. Of je nu in Steenkamp, Orden of Schoonlocht woont. Onze kraamzussen kunnen niet wachten om jou een fijne en zorgeloze kraamweek te geven, waarop jij met plezier en warmte terug kunt kijken.  

Kraamhulp van een kraamzus 

Wanneer je jezelf aanmeldt voor kraamzorg in Apeldoorn of een andere plaats in de regio Gelderland, is de eerste stap dat we een afspraak maken voor een intake. De intake wordt gedaan door een conZulentZij bespreekt samen met jou wat er allemaal bij komt kijken en hoe de kraamweek eruit komt te zien. Zij noteert alles, zodat de kraamverzorgende die straks bij jou op de stoep staat, volledig geïnformeerd is. De kraamzus die straks bij jouw kraamweek aanwezig is, komt ook uit de omgeving van Apeldoorn. Een kraamzus bij jou uit de buurt, vertrouwd en dichtbij. En wanneer de kraamtijd is aangebroken, komt er één kraamverzorgende bij jou in huis om jullie te helpen in deze bijzondere tijd. Zo kun je rustig herstellen na de bevalling en wennen aan de nieuwe situatie. Deze tijd is al spannend genoeg, dus hoe fijn is het wanneer je één kraamzus hebt die er de hele week is. Zij neemt alle zorg uit handen en zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Samen met de kraamhulp van KraamZus hebben jij en je kindje de beste start.  

De beste kraamzorg in Apeldoorn 

Het is ons dagelijkse werk, maar voor jou en je pasgeboren baby een uniek moment in jullie leven: de kraamtijd. Wat ons drijft is om jou en je baby de mooiste en beste kraamtijd te bezorgen, waar jullie volop van elkaar kunnen genieten en elkaar kunnen leren kennen. Wanneer onze kraamverzorgende jou komt bezoeken, dan weet je dat ze gediplomeerd is en dat jij de beste kwaliteit krijgt. Ben je nog op zoek naar kraamzorg in omgeving Apeldoorn? Schrijf je dan in voor de kraamzorg van KraamZus en bekijk hier de ervaringen van onze cliënten. 

Aanmelden kraamhulp in omgeving Apeldoorn 

Ben jij woonachtig in omgeving Apeldoorn? Neem eens kijkje op onze site voor meer informatie over onze kraamzorg. Ben jij er al klaar voor om je bij ons in te schrijven? Dan kun jij je online aanmelden voor de kraamhulp van KraamZus. Vergeet daarna ook niet onze app te downloaden. Op die manier kun jij je al inlezen en voorbereiden met de instructiefilmpjes op de app met kraamzus Liesbeth.  

Heb je nog vragen? Dan kun je deze altijd stellen door te mailen naar info@kraamzus.nl 

Ervaringen

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij… Lees verder

Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan… Lees verder

Loyd

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier