Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Hilversum

Op zoek naar kraamzorg in Hilversum?

Vol verwachting in verwachting. Je bent zwanger, gefeliciteerd met dit grote geluk! Een spannende en verwachtingsvolle tijd is er aangebroken. To-do list in kaart gebracht? Check! Is kraamzorg regelen één van die punten? Check! Dan ben je bij ons op het juiste adres, want wij zorgen voor de meest fijne en professionele kraamzorg in Hilversum. De beste kraamzorg bij jou in de buurt. Gun jezelf een kraamtijd om bij te komen, te ontzorgen en te genieten. Dit heb je verdiend!

Kraamzorg in Hilversum – Eén kraamzus, speciaal voor jou

Kraamzorg van een kraamzus is er voor het hele gezin. Je kraamverzorgende zorgt ervoor dat het goed gaat met moeder en kind, maar is er ook voor de partner. En niet te vergeten de grote broer of zus, wanneer het niet je eerste kindje is. Dit grote geluk dat jullie gezin heeft verrijkt, kan ook veel emoties met zich meebrengen. Ook dan is je kraamzus er voor jullie. Heeft jouw kraamverzorgende ook geassisteerd bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Dan is zij er de gehele kraamweek. Een baken van rust waarbij jij met al je vragen terecht kunt. Geen vraag te gek, geen berg te hoog. Zij is er, speciaal voor jou.

Aanmelden voor de kraamzorg van KraamZus in Hilversum

Kraamzorg van een KraamZus is vertrouwd en dichtbij. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende bij jou uit de buurt komt. Tijdens het intakegesprek in het derde trimester van je zwangerschap bespreken wij de kraamweek en kun jij je wensen doorgeven. Wanneer de kraamweek is aangebroken, zorgen wij ervoor dat de perfecte kraamzus-match langskomt om van de kraamtijd een feestje te maken. Kies met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus in Hilversum.

Heb je al gekeken naar de ervaringen op onze site? Hier delen gezinnen met ons hoe zij de zorg van KraamZus hebben ervaren. Een inkijkje in een bijzondere week met hun kraamzus. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wil jij ervan verzekerd zijn dat jij de zorg van KraamZus ontvangt, meld je dan direct online aan! Naast Hilversum bieden wij ook kraamzorg aan in andere steden zoals Almere en Nijmegen, voor meer informatie kan je altijd een postcode check doen op onze site om zeker te weten dat wij beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

kraamzorg in Hilversum

 

Ervaringen

Lieke

Voor de 2e keer hebben wij hulp gehad van Kraamzus.… Lees verder

Aisha

Goed

Saar

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze lieve kraamverzorgende… Lees verder

Luna

Dit was super fijn dat Lia geeft deel genomen van… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier