Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Almere

Op zoek naar kraamzorg in Almere? 

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Een bijzondere en spannende tijd is aangebroken. Er komt van alles op je af en er moet best veel geregeld worden. Je woont in Almere en omgeving en je bent op zoek naar een vertrouwd en professionele kraamzorgorganisatie. Het uitzoeken van een kraamzorgorganisatie die bij je past, komt al vrij snel bovenaan je to-do lijstje te staan. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen, want onze kraamzussen maken het verschil in die bijzondere kraamtijd.  

Kraamhulp in Almere 

Onze kraamzorg in Almere is vertrouwd en dichtbij. Jouw kraamzus uit de regio is er de gehele kraamtijd. Ook al assisteert ze bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij is er de gehele periode voor jou. Wel zo fijn na een hectische tijd en op die manier voel jij je veilig en vertrouwd met jouw eigen kraamverzorgende. Wanneer jij de kraamhulp van een kraamzus ontvangt in Almere en omgeving ben je verzekerd van de meest fijne kraamzorg.  

Ze is er niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Ze geeft je het vertrouwen en de kennis om het avontuur na de kraamtijd samen voort te zetten. Na de kraamweek gaan jullie met vertrouwen de toekomst tegemoet en zijn jullie er als kersvers gezinnetje klaar voor. Jouw kraamzus staat voor je klaar met antwoord op al jouw vragen. Ze deelt niets liever dan haar jarenlange kennis en ervaring 

Met de kraamzorg in Almere van KraamZus ben je verzekerd van een kraamweek om nooit te vergeten. Voordat het zover is, komt er een consulent langs om de kraamzorg te bespreken. Met haar kun jij al je wensen doornemen en jouw vragen alvast stellen. Op die manier bereiden wij ons voor op jouw kraamweek. Na dit gesprek zijn wij er klaar voor! Onze kraamverzorgenden kunnen niet wachten om van jouw kraamweek een feestje te maken en jullie een fantastische tijd te bezorgen.  

Aanmelden kraamzorg in Almere 

Aanmelden voor onze kraamhulp kan heel gemakkelijk online. Wanneer je nog vragen en/of onduidelijkheden hebt, kun je deze uiteraard aan ons stellen. Mail ons dan naar info@kraamzus.nl. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen. Hier vind je al onze gegevens.  

Is alles al duidelijk en ben jij er klaar voor om je direct aan te meldenDit kan heel gemakkelijk 24/7 online! Dan hebben wij direct al jouw gegevens en ontvang je een bericht wanneer jouw aanmelding definitief is.  

Kies voor een gerust hart voor kraamzorg in Almere van KraamZus. Mocht je daarnaast nog op zoek zijn naar kraamzorg op andere locaties zoals bijvoorbeeld Nijmegen, Hilversum of elders, wij helpen graag verder met onze postcode checker. 

Veelgestelde vragen

❤️ Waarom kraamzorg van KraamZus?  

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. 

 ❤️ Wat is kraamzorg precies?  

De kraamzorg van KraamZus is er voor het hele gezin. Niet alleen voor de moeder, maar ook voor de partner en de eventuele grote broer of zus is het een grote verandering. Tijdens de kraamweek is er tijd om te herstellen, te wennen en het vertrouwen te krijgen voor de toekomst. Ze biedt de beste en professionele zorg, neemt taken over in het huishouden en houdt een oogje in het zeil. 

❤️ Waar kan ik mij aanmelden voor kraamzorg van KraamZus? 

De kraamzorg van KraamZus vraag je heel eenvoudig aan viahttps://mijn.kraamzus.nl/Aanvragen/kraamzorg. Dit kun je online doen op het moment wanneer dit jou het beste uitkomt. Op deze manier hebben wij direct alle gegevens van jou in je persoonlijke dossier staan en weet je zeker dat je de fijne zorg van een kraamzus ontvangt. 

Ervaringen

Noud

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Bea die… Lees verder

Lavin

Dank je well voor alles

Raoul

Jolanda was onze kraamverzorgster Heel lieve mevrouw

Amir

Ik heb joyce als kraamverzorgster gehad en echt één en… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier