Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Alkmaar

Op zoek naar kraamzorg in Alkmaar?

Gedroomd. Gedragen. Geboren. Misschien droomde je er al een tijdje over, maar waarschijnlijk is de tijd nu daar. Je bent zwanger. Een groot geluk. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende en bijzondere periode is er aangebroken waar er ook veel geregeld moet worden. Wij leveren de meest fijne en professionele kraamzorg in Alkmaar. Wil jij een kraamtijd om nooit te vergeten? Als straks je kindje geboren is, zijn wij er graag voor jullie.

Eén kraamzus – speciaal voor jou

Wil jij verzekerd zijn van de beste kraamzorg in Alkmaar? Meld je dan aan voor onze zorg en gun jezelf een kraamtijd waarin je kunt ontzorgen, wennen en herstellen. Onze kraamzussen doen dit, speciaal voor jou. Een kraamweek is magisch, maar kan ook hectisch en spannend zijn. Daarom kan er tijdens de kraamweek één kraamverzorgende zijn die er vanaf het begin tot eind is. Ook al assisteert ze bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij is er voor jou. Een baken van rust, waar jij terecht kunt met al je vragen, onzekerheden en emoties. Ze zorgt ervoor dat het goed gaat met moeder en kind, maar zorgt ook voor een gezellig week.

Kraamzorg van KraamZus in Alkmaar maakt het verschil

De kraamzorg van een kraamzus in Alkmaar is er voor het hele gezin. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende bij jou uit de buurt komt. Een gezicht uit de regio. Niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de partner is het een week met veel nieuwe indrukken en emoties. Misschien wordt er zelfs iemand grote broer of zus. Jouw kraamverzorgende geeft jullie de ruimte om te wennen en te genieten van deze bijzondere dagen.

Meld je aan voor de kraamzorg van KraamZus

Vergeet niet te kijken bij de ervaringen op onze site. Een uniek inkijkje in de kraamweek van onze cliënten en hun kraamverzorgenden. Lees hun verhalen en ervaar hoe zij de kraamweek vonden. Wanneer jij je aanmeldt voor de zorg van KraamZus, ben jij verzekerd van de beste zorg en een onvergetelijke tijd. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil jij niets liever dan dat onze kraamverzorgenden van jullie kraamtijd een feestje maken? Meld je dan direct online aan voor onze zorg. Onze kraamzussen kunnen niet wachten om straks voor heel even onderdeel te mogen zijn van jullie geluk.

 

Veelgestelde vragen

️ Waarom kraamzorg van KraamZus? 

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.

️ Waar kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je online aanmelden voor de kraamzorg van KraamZus. Dit doe je via onze site: https://mijn.kraamzus.nl/Aanvragen/kraamzorg. Supermakkelijk en dan hebben wij direct alle gegevens goed in ons systeem staan. Je weet vervolgens heel snel of jouw aanmelding definitief is. Dan kan het (lange) wachten beginnen. Maar let op, want voor je het weet staat er een kraamzus aan je bed. Spannend!

️ Levert KraamZus in mijn regio zorg? 

KraamZus levert zorg in grote delen van Noord-Holland, dus grote kans dat jij de beste zorg van een kraamzus kunt ontvangen. Wil jij het zeker weten? Doe dan de postcode check op onze site om te kijken of wij ook zorg bij jou in de buurt verlenen.

Ervaringen

Lieke

Voor de 2e keer hebben wij hulp gehad van Kraamzus.… Lees verder

Aisha

Goed

Saar

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze lieve kraamverzorgende… Lees verder

Luna

Dit was super fijn dat Lia geeft deel genomen van… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier