Kraamzorg in Leeuwarden

Op zoek naar kraamhulp in Leeuwarden?

De zwangerschap en de geboorte van je kindje is een bijzondere en spannende tijd! Ben jij al begonnen aan de voorbereidingen of heb je misschien al de eerste spulletjes gekocht? Je bent op zoek naar de beste kraamhulp voor jou en je pasgeboren baby. Ervaren en kundige hulp. Ondersteuning tijdens deze bijzondere week, zodat jullie na de kraamweek met een goed gevoel verder kunnen. Ben jij op zoek naar zulke kraamzorg in Friesland, Leeuwarden? Dan kun jij je met een gerust hart inschrijven bij KraamZus. Onze kraamzussen staan klaar om jouw de meest bijzondere week te geven. Wist jij al dat wij al onze kraamverzorgenden kraamzussen noemen? Als onderdeel van de familie gaan zij op deze manier volledig op in het bedrijf. Stuk voor stuk toppers! Is het na 9 maanden zover en staat er een kraamzus bij jou op de stoep? Jouw kraamzus luistert, helpt, ondersteunt en is er tijdens de kraamweek speciaal voor jou.

Een kraamzus, speciaal voor jou

Ook al assisteert jouw kraamzus bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Wanneer jij kraamhulp van KraamZus ontvangt, is er tijdens de gehele kraamweek een kraamzus in huis. Dit geeft vertrouwen en rust tijdens deze hectische week. Een kraamzus mag onderdeel uitmaken van het prille geluk van jouw kersverse gezin. Als onderdeel van jouw gezin zorgt zij ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Ze verwend jullie met heerlijke fruithapjes, zorgt voor de kraamvrouw, ontvangt de visite en doet zelfs je was! Alle zorgen worden uit handen genomen. Op deze manier kunnen jullie optimaal herstellen en wennen aan de nieuwe situatie. Onze kraamzussen in Leeuwarden kunnen dan ook niet wachten om er voor jou te zijn tijdens deze onvergetelijke kraamweek.

Regionale kraamhulp

Wanneer jij in Leeuwarden en omgeving woont, zorgt KraamZus ervoor dat je een kraamzus toegewezen krijgt die bij jou uit de omgeving komt! Een vertrouwd gezicht die jouw de beste kraamzorg geeft die jij je kunt wensen. Heb je nog vragen over onze kraamzorg in Leeuwarden? Je kunt ons altijd bellen op 088 41 00 700. Weet jij het al zeker? Wat fijn! Je kunt je 24/7 online bij ons inschrijven. Benieuwd naar de ervaringen van andere cliënten bij jouw in de omgeving? Bekijk deze ervaringen in Leeuwarden hier.

Veelgestelde vragen

❤️ Waarom kraamzorg van KraamZus?  

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. 

 ❤️ Wat is kraamzorg precies?  

Tijdens een kraamweek komt er een kraamverzorgende langs die er voor jou is. Ze zorgt voor moeder en baby in deze bijzondere eerste week. Ze biedt een luisterend oor, neemt huishoudelijke taken over en heeft ook oog voor de rest van het gezin. Na de kraamweek met KraamZus hebben jullie alle kennis en vertrouwen om dit avontuur samen aan te gaan.  

 ❤️ Hoe kan ik mij aanmelden voor kraamzorg?  

Dit doe je heel eenvoudig online via: https://mijn.kraamzus.nl/Aanvragen/kraamzorg. Op deze manier hebben wij al jouw gegevens in huis en heb je daarna toegang tot je eigen onlineaccount. Hier kun je jouw gegevens en gemaakte afspraken met jouw conZulent inzien. Op deze manier bereiden wij ons optimaal voor op de komst van jouw wondertje.  

Ervaringen

Fedde-Jan

Wat hebben wij een ontzettende fijne kraam dagen gehad, veel… Lees verder

Brecht

Beste Jinte, Sa fijn dast do us op wei holpen… Lees verder

Marije

Een hele fijne week gehad! Bedankt Willy 👍🏼🤗

Laura

Op mijn eigen verjaardag mochten wij de trotse ouders worden… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier