Ons contact met jou

Je bent zwanger! Een unieke en prachtige ervaring maar je zit vast ook met een hoop vragen. Wij vinden het belangrijk dat jij als (aanstaande) moeder weet wat je van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom kan je in onderstaand overzicht alle contactmomenten met KraamZus terugvinden. Klik op het trimester waarin jij je bevindt en ‘wandel’ per week het trimester door.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer je een kindje verwacht. Je vindt in ons overzicht dan ook handige tips en weetjes terug die je hierbij helpen!

< Eerste trimester >

Week 1 t/m 13

Fijne kraamzorg
maakt het verschil

  • Eén kraamzus tijdens de kraamweek, óók tijdens de bevalling
  • Dunstan Babytaal
  • Verwennen hoort erbij
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Een kraamverzorgende bij jou uit de buurt
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Eén kraamzus, speciaal voor jou.

Gefeliciteerd! je bent zwanger!

Milestonekaarten

Je krijgt een setje milestonekaarten thuisgestuurd, om alle waardevolle momenten tijdens de kraamweek vast te leggen!

Een belangrijke week waarin de organen van je kindje al helemaal zijn gevormd. Bel de verloskundige voor een eerste afspraak!

Alle momenten met je gezin zijn onbetaalbaar en zo ook de kraamtijd. Wij maken er graag een feestje van, waarop je met plezier en warmte terugkijkt. Geniet ervan!

Tussen de 9 en 12 weken vindt de eerste echo plaats.

Welkomsttelefoontje

Je conZulent belt je binnen twee weken na je aanmelding om te vragen hoe het met je gaat, hoe je verzekerd bent en of je het leuk vindt om je voor te bereiden door het volgen van een zwangerschapscursus. Misschien kunnen jullie het intakegesprek alvast plannen?

 Je kan ons   altijd bellen op   088 41 00 700