Magazine ZUS&zuigeling

…voor een goede voorbereiding!

Met ons compleet vernieuwde borstvoedingsmagazine kun je je alvast goed voorbereiden op het geven van borstvoeding. Je krijgt ‘m cadeau tijdens de intake! Het staat boordevol met waardevolle informatie, shopping adresjes voor de mooiste voedingsbeha’s en ervaringsverhalen van voedende moeders. Onderaan de pagina vind je een inkijkexemplaar! Ook het geven van kunstvoeding komt aan bod in dit magazine.

Daarnaast organiseren we samen met verloskundigen speciale borstvoedingsinformatieavonden, waar we alle mogelijke aandachtspunten en vragen behandelen. Daarbij zijn ook partners welkom, want als de borstvoeding niet meteen soepel gaat, helpt het jou enorm als je wederhelft support geeft.

Wij organiseren onze (gratis) borstvoedingsinformatieavonden samen met verschillende verloskundigen. Aanstaande moeders die zich extra goed willen voorbereiden op het geven van borstvoeding, kunnen ook (tegen betaling) deelnemen aan onze speciale borstvoedingscursus van drie bijeenkomsten. We organiseren deze intensieve cursus in samenwerking met It Bertehûs in Akkrum.

In onze agenda staan alle data en een aanmeldingsformulier.