Kraamzorg in Heerenveen

Op zoek naar kraamzorg in Heerenveen?

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je op zoek bent naar kraamzorg in Heerenveen. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje is een bijzondere tijd. Er komt van alles op je af, zoals een hoop emoties en ook moet er het één en ander voorbereid worden. Ben jij woonachtig in Heerenveen en omgeving? Dan is KraamZus de organisatie die jouw voorziet van de beste kraamzorg. Jouw conZulent zorgt er samen met jou voor dat je in de periode voor de bevalling alles in huis hebt en klaar bent voor de komst van je kindje. Onze kraamzussen maken het verschil in de bijzondere tijd die de kraamweek is. Onze kraamzussen werken in regionale teams. Dit betekent dat er een hele grote kans is dat jij een kraamzus over de vloer krijgt die bij jou uit de buurt komt!

KraamZus in Heerenveen

Jouw kraamweek is de volledige kraamweek aanwezig. Al komt ze assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis – wij zijn daar wanneer je ons nodig hebt! Het is voor ons vanzelfsprekend dat dezelfde kraamverzorgende er dan de rest van de kraamtijd is. Een vertrouwd gezicht die de zorgen weg kan nemen, jou en je kindje de beste zorg geeft en ook zorg uit handen kan nemen wanneer dit nodig is. Samen met de hulp van een kraamzus voel jij je veilig en vertrouwd in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is. Na de kraamweek hebben jullie het vertrouwen en de kennis om dit avontuur samen verder voort te zetten.

Heb je nog vragen over onze kraamzorg in Heerenveen?

Wij beantwoorden ze graag! Je kunt ons altijd bellen op 088 41 00 700. Weet jij al voldoende en wil jij je direct inschrijven? Dit kan 24/7 online. Dan is het na de bevestiging direct geregeld en hebben wij alle gegevens van jou alvast in huis, zodat wij jou de beste service kunnen geven. Wil je meer weten over onze kraamzorg en de mogelijkheden? Neem dan hier een kijkje. Hier lees je alles over onze zorg en de passie waarmee KraamZus dagelijks te werk gaat. Daarnaast vind je hier ook ervaringen van andere cliënten die jou voor zijn gegaan! Ben jij benieuwd hoe zij hun kraamweek met een kraamzus hebben ervaren? Deze vind je hier!

Ervaringen

Reza

Ookal laat je toch 2 vreemde mensen in huis, dat… Lees verder

Theyn

Wij hebben een pittige, maar fijne bevalling en kraamweek gehad… Lees verder

Millie

Mede dankzij Lia hebben wij een hele fijne kraamweek gehad.… Lees verder

Milo

Een fantastische week gehad dankzij Kraamzus! Veel kennis op kunnen… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier