< Terug naar overzicht

Amber Zinetta Berber

Op 24 december 2016 net voor kerst, 5 dagen na de uitgerekende datum mochten we eindelijk ons cadeautje uitpakken. Wat zou het worden, een broertje of zusje voor de 4 andere kids in ons mooie samengestelde gezin?
De bevalling ging vlot, tegen 12 uur snachts waren we in het ziekenhuis, de kraamhulp werd gebeld, om 1 uur kwam Petra binnen.
Een half uur later is ons meisje Amber geboren, WoW dat ging snel, en wat is ze prachtig. Haar oudste zus Joyce (19) was ook bij de bevalling en kreeg van vader de eer om de navelstreng door te knippen, zo bijzonder.
Amber deed het na een spannend begin super dus na 3 uurtjes in het ziekenhuis geweest te zijn zaten we al met het kleine hummeltje in de auto naar huis.
Met Petra hadden we afgesproken dat ze snachts niet meer mee hoefde naar huis (het is ten slotte niet de eerste) Petra kon dan ook nog even slapen en konden we de volgende dag de kraamweek beginnen.

En wat hebben we een heerlijke week gehad, met Petra klikte het geweldig.
Omdat Amber haar grote zus Joyce de opleiding kraamzorg gaat doen hadden we al met kraamzus afgesproken dat ze mee mocht lopen als een soort stage, ook haar school ging hiermee akkoord. Hoe bijzonder is dat! Kramen bij je eigen zusje.
En wat heeft ze het super gedaan, en Petra heeft haar heel goed begeleidt.

We kijken terug op een een bijzondere en fijne kraamtijd, en besef me dat achteraf nog meer.
Lieve Petra, dank je wel voor je lieve zorgen voor ons allemaal.

Liefs, Sipke & Margje
Joyce, Armin, Naomi, Renee en Amber