< Terug naar overzicht

Benthe van der Sluis

Hotel in eigen huis.  Zo voelde wij ons tijdens de kraamweek van ons eerste kindje Benthe, welke geboren is op 15-11-’11 te Heerenveen. Na een nachtje in het ziekenhuis te hebben verbleven, zat Chalsay ons thuis op te wachten. Het voelde direct vertrouwd.  Schoon bed, schone badkamer,  was gedaan, bakjes vers fruit, ja zelfs ontbijt op bed…, maar met name door de goede zorg voor Benthe heeft Chalsay ervoor gezorgd dat we volledig van de roze wolk konden genieten.

Met de borstvoeding heeft Chalsay goed geholpen waardoor dit goed en snel op gang kwam, zodat onze kleine meid volop kon groeien. De verzorging en gezelligheid deze week was echt super en dat zorgde er dan ook voor dat de kraamweek echt  voorbij vlóóg. Dankzij haar professionaliteit en zorgzaamheid is onze kraamweek vlekkeloos verlopen.  We kijken er met veel plezier op terug.

Bij deze willen we Chalsay dan ook in het bijzonder bedanken voor de super mooie tijd. Bij een eventuele volgende kraamweek willen we dan ook graag weer een beroep doen op deze topper!

Liefs van Frederik, Anthonia en Benthe van der Sluis