< Terug naar overzicht

Bobbie Hanna

5 april 2013 is onze dochter Bobbie thuis geboren. Kraamzus Jannie was hierbij nog maar net op tijd gezien ik als een speer ging… Toch voelde het gelijk goed, voor zover dat lukt midden in je persweeën.

De week die daar op volgde met kraamzus Jannie was werkelijk fantastisch. Na geen goede ervaring te hebben gehad bij onze eerste dochter was deze dubbel zo fijn. Aan alles werd gedacht. Mijn man was juist nét de kraamweek serieus ziek met de griep. Ook hiervoor werd gezorgd. Ik heb mij de hele week nergens zorgen over hoeven maken, aan alles werd gedacht. De zorg voor onze Bobbie was ook super. De borstvoeding liep niet zoals het hoorde, ze viel veel af. Met juist handelen en vooral, mij veel vertrouwen te geven zijn we hier bovenop gekomen en loopt de borstvoeding nu als gesmeerd. Zonder Jannie haar vertrouwen had ik het waarschijnlijk al op gegeven terwijl ik dit helemaal niet wilde, waar zij dus super op gereageerd heeft. Onze eerste dochter werd ook niet vergeten. Even buiten spelen, tikkertje noem maar. De traktatie voor school moest gedeeld worden met Jannie!

Zeker wat tranen gelaten bij haar vertrek. Wat kun je gehecht raken aan iemand binnen een enkele week!

Jannie, als je dit ook leest.. Nogmaals super bedankt voor alles.. Na een slechte kraamweek, was deze week met jou veel waard!!