< Terug naar overzicht

Evi Stormmesand

Zondag 20 Januari heeft Lisanne een zusje Evi gekregen. Kraamverzorgende Yolanda heeft ons hartstikke goed begeleid tijdens de kraamtijd.

De eerste dag hadden we een beetje besproken wat wij ongeveer van haar konden verwachten en welke taken zij zou oppakken. Elke ochtend keken wij of er naast die dingen nog andere dingen waren die zij kon doen. Zo heeft ze Lisanne een keer naar school gebracht en de hond uitgelaten. Daarnaast legde ze heel goed uit wat er allemaal zou gebeuren bijv. mbt de hielprik en legde ze ook heel goed uit waarvoor het gedaan wordt. We konden ook met al onze vragen bij haar terecht.

Lisanne kreeg tijdens de kraamtijd de waterpokken. Yolanda bestede hier veel aandacht aan en heeft Lisanne lekker verwend. Toen Lisanne weer wat beter werd gingen ze samen kleine klusjes doen zoals de vaatwasser uitruimen of broodjes smeren. Het was fijn om Yolanda bij ons te hebben. Door haar expertise over het verzorgen van baby’s en alles wat er bij komt kijken hadden wij de tijd om als gezinnetje een beetje op gang te komen en aan de nieuwe thuis situatie te wennen.

Daarnaast was het ook nog eens ontzettend gezellig met Yolanda.

Wat heel fijn voor ons gezin was dat Yolanda nog een 9de en een 10de dag heeft gewerkt. Zo konden we onze kraamtijd fijn afsluiten.

Eric, Nathalie, Lissanne en Evi Stormmesand

Wormer