< Terug naar overzicht

Femme

Donderdagochtend 16 mei kwamen wij na een nachtje in het ziekenhuis te hebben geslapen thuis met onze baby. Niet veel later stapte onze geweldige kraamverzorgster Melany binnen. We zijn enorm blij dat wij haar toegewezen hebben gekregen.

Ze heeft onze eerste week als kersverse ouders enorm fijn en leerzaam gemaakt. Een rots in de branding is Melany voor ons geweest. Naast haar vakbekwame instelling is zij ook een zonnetje in huis, en heeft ons enorm gesteund met de huishouding. Omdat ze zo adequaat handeld, hebben wij overdag onze nachtrust kunnen inhalen. Ook heeft ze wel drie keer iets overdag geleerd wat wij dezelfde nacht nog konden toepassen en daardoor niet onnodig in paniek zijn geraakt. Erg fijn.

Daarnaast is ze ook voor ons als ouders ontettend lief en attent geweest. Lieve gestes als een fruithapje of een feestelijke cocktail als verrasing in de koelkast, een atribuutje voor de baby, ze was enorm lief.

Na de kraamweek waren wij ook best wel van slag dat wij afscheid moesten nemen van Melany. We hebben het nog vaak over deze periode. Gezellig lunchen, leren om voor de baby te zorgen… Mel, we vinden je geweldig! Mochten we ooit zo gezegend zijn om een tweede te mogen krijgen, dan staan wij er op dat wij jou krijgen!

Dankjewel voor je lieve en goede zorgen!

Femme, Mama en Papa