< Terug naar overzicht

Fleur

Mijn ervaring was super. Ik heb een zeer fijne kraamweek gehad. Anouk was super lief en leuk met onze kindjes. Betrok ook ons kleine hulp kraamzusje er veel bij (zie foto). Verder legde ze mij enorm in de watten. Ze maakte regelmatig ovenschotels klaar van alles wat we maar in huis hadden, zodat we dit in de avond alleen op hoefde te warmen. Verder bracht ze mij en mijn beste vriendin een lunch op bed, terwijl zij beneden voor de mannen en totaal 4 kinderen zorgde.

Ze was altijd vrolijk en bracht een leuke, gezellige energie met zich mee. Ze vertelde ons dat ze van thuis geleerd had om niet de hoogste of beste baan te hoeven hebben, maar de beste te zijn in wat je doet. En dat is haar zeker gelukt! Ze heeft een super goede en vooral dankbare baan, waarbij ze zeker gezorgd heeft dat ze de beste is in haar vak. Dit zeg ik zonder te overdrijven.

We (ofja ik 🙂 ) hebben een traantje gelaten toen ze weer ging. Ook onze peuter heeft het nu nog regelmatig over Anouk. Al met al kijken wij dus heel fijn terug op onze kraamweek.