< Terug naar overzicht

Froukje Noordenbos

Ik wilde eerst voor de last minute cursus gaan maar die gaan helaas niet door omdat er niet voldoende animo was. Toen twijfelde ik, ga ik voor de complete cursus of ga ik niet, ga ik wel, ga ik niet..
Mijn collega had de last minute gedaan en was er vol lof over, dus ik toch maar wel!

En wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Je krijgt alle informatie van begin tot eind in duidelijk taal met veel beeldmateriaal. Geen poespas, gewoon zoals het is. Alle vragen die je hebt kun je stellen. Wat ook erg fijn is, want die heb je, vooral bij een eerste kindje! 🙂
Ik kijk nu met een gerust hart uit naar de bevalling, natuurlijk doet het pijn, maar ik weet nu precies wat welke wee wat doet en waarom. (eerder had ik echt geen idee dat er überhaupt verschillende weeën waren :))
Daarnaast doe je nog wat ademhalingsoefeningen en probeer je verschillende baarhoudingen, heel handig!! En geen truttig gepuf! 🙂

Daarnaast is het ook nog es hartstikke gezellig om met een groepje meiden die allemaal in het zelfde schuitje zitten te kletsen en ervaringen uit te delen!

Ook de partnerles is een hele fijne aanvulling. Mijn vriend vond het erg fijn om helder te hebben wat er allemaal gebeurt tijdens een bevalling. En vooral wat zijn belangrijkste taken zijn. De do’s en ook de don’ts!

Ik zeg dus DOEN!

Groetjes Froukje