< Terug naar overzicht

Froukje

Lieve Gerbrig,
Wat hebben we allemaal van je genoten, van jouw enthousiasme, jouw vrolijkheid en misschien nog wel het belangrijkste, van jouw kwaliteiten als kraamzus. Wat ben jij geknipt voor dit werk!
Na een wat rommelige start, wegens een supersnelle bevalling waardoor jij een beetje laat bent opgeroepen (sorry nog daarvoor ;-)), heb je ons alle kennis en bovenal het vertrouwen gegeven dat we hartstikke goed voor onze kleine meid kunnen zorgen. Op dag 1 wisten we nog niet wat ons te wachten stond en konden we ons niet voorstellen dat we aan 8 dagen van jou genoeg zouden hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat je ons fantastisch hebt geholpen, want hoewel we ontzettend veel moesten leren heb je dat in ons tempo gedaan en wonder boven wonder kon dat in die 49 uren. Dat heb je maar even mooi geflikt.
Froukje ligt nu heerlijk bij me te slapen en ik heb het volste vertrouwen dat we haar een fijne jeugd kunnen geven. Daar heb jij je steentje meer dan aan bijgedragen. Nogmaals hartstikke bedankt en we hopen je bij de tweede weer te zien! Gister was je laatste dag en we missen je nu al. Je vrolijkheid in de ochtend en je luisterend oor.
Tot de volgende keer!
Heel veel liefs van Tsjebbe, Froukje, Beppe en Saskia <3