< Terug naar overzicht

Hannah

Na een zware zwangerschap maar hele soepele bevalling belden we kraamzus, maar zij konden niet komen. In eerste instantie vanwege een werkoverleg, later omdat er geen personeel was. We hebben zorg ontvangen van een ander bureau dat door kraamzus is ingeschakeld, maar dat was ontzettend benedenmaats!
De kraamhulp kwam een uur later, volledig doorrookt bij ons thuis. De hulp bij borstvoeding was ver te zoeken, zo ver dat het uiteindelijk niet op gang is gekomen. Begeleiden van de stagiaire, ach, welke begeleiding eigenlijk? Op de 4e dag hebben we deze kraamhulp weggestuurd en kwam een andere op dag 5. Zij heeft geprobeerd om nog het een en ander recht te trekken, maar onze eerste kraamweek is een dramatische week geweest.
Als dit is hoe kraamzus zich wil laten vertegenwoordigen door een ander kraamzorg bureau, heb ik sterke twijfels over kraamzus zelf als organisatie.
Wij zullen, mocht er ooit een broertje of zusje voor Hannah komen, zeker niet voor kraamzus kiezen. Toch jammer, we waren vooraf erg positief en keken vol verwachting naar de hulp. Gebaseerd op al die mooie verhalen, maar wij kwamen van een koude kermis thuis