< Terug naar overzicht

Huub

Vorige week zaterdag zijn we wederom

trotse ouders geworden van een zoontje; Huub! Via een tip deze keer kraamzorg bij KraamZus en wauw wat een ervaring!

Tijdens de intake heb ik aan kunnen geven dat ik de zorg voor onze oudste zoon Stijn van 2,5 ook erg belangrijk vond en dat ik borstvoeding gezien de eerdere ervaring wel wilde proberen, maar er geen zogenaamd gedoe weer van wilde…

Zondagochtend kwamen wij thuis na 1 nachtje ziekenhuis en daar was ook Korina!

Het voelde meteen goed; de vriendelijkheid, zorgzaamheid, humor maar ook heldere duidelijke uitleg van dingen maken haar een superkraam.

Stijn was helemaal weg van haar en Korina bleef geduldig als hij voor de zoveelste keer weer vroeg of ze met hem wilde voetballen of volleyballen… Daarnaast is ze op zo een fijne manier met mij aan de borstvoeding uitdaging aan de slag gegaan. Met alle begrip voor mijn ervaring ermee en dus mening erover maar ook met een tomeloze geduldige inzet om het wel te doen slagen! En wat een blijdschap toen het uiteindelijk toch gelukt was! Korina heeft niet alleen dat gedaan wat misschien nodig was maar ook meer; even wat langer blijven, even een luisterend oor, even een compliment. ..wat was het fijn zo een positieve stimulans met ook de nuchterheid voor begrip van onze mening omtrent de onzekerheid van het borstvoeden. Ik voelde me ontzettend begrepen en daardoor was het zo makkelijk Korina volledig te vertrouwen qua hulp en uitleg!

Los van de zorg voor Stijn en Huub en het borstvoeding avontuur heeft Korina ook nog eens geweldig geholpen in ons huishouden; wat een inzet!

Al met al heb ik zo genoten van de kraamweek dat de alom bekende kraamtranen helemaal niet aan de orde zijn geweest. ..tot vandaag; de dag van vertrek! Tranen met tuiten want wat zullen we haar missen; een geweldige week met een ontzettend hardwerkende, begripvolle, toegewijde, zorgzame en gewoon super fijne en lieve kraamhulp!

Regio: Drenthe, Vries (lees meer ervaringen uit Drenthe)