< Terug naar overzicht

Jamie

Afgelopen 4 juli zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Jamie. Vanaf de dag van de geboorte heeft Kraamzus Yvonne ons enorm goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Het mooie voorval wil dat Yvonne 35 jaar geleden ook al de kraamzorg was van mijn zusje, en derhalve super mooi dat zij ons ook kan komen helpen met Jamie.

Door de jaren ervaring (we hebben uitgeteld dat er zo’n 800 baby’s tussen mijn zusje en Jamie zaten) hebben we enorm veel geleerd in de kraamperiode. Dit alles komt ons nu goed van pas.

We hebben het genoegen gehad dat Yvonne 10 dagen bij ons in huis was, aangezien de borstvoeding niet naar wens op gang kwam. Maar na heel veel inzet van mijn vrouw en Yvonne, is deze gelukkig nu heel erg goed op gang gekomen. Alle ervaring van Yvonne haar zijde om werd ingezet om ons hierin te helpen (waarvoor nogmaals onze dank).

Onze ervaring met Kraamzus (en in het bijzonder Yvonne) is met dan goed en wij kunnen iedere toekomstige ouders dan Kraamzus ook van harte aanraden.

Groetjes van de kersverse, supertrotse ouders van Jamie, Henny en Roel.