< Terug naar overzicht

Jasper

Op 3 december werd onze zoon Jasper geboren. Het was een vlotte bevalling en onze kraamverzorgster Mara was er nog net op tijd bij om de geboorte mee te maken. Meteen bij binnenkomst was ze erg zorgzaam en ondersteunde ons waar ze maar kon.
Redelijk snel konden we het ziekenhuis verlaten en Mara begeleidde ons naar huis om alles klaar te maken voor de baby en ons.
Vanaf dat moment begon een heerlijke kraamweek. Ik had in het begin helemaal geen verwachtingen, maar ik werd zo positief verrast. Er was meteen een klik met Mara. Ze deed alles om deze week bijzonder te maken. Haar uitleg en ondersteuning over borstvoeding en ook de Dunstan-taal hebben ons ontzettend geholpen om een goede start met Jasper te hebben. Maar ook hoe ze ons in de watten heeft gelegd met haar zorg en de lekkere hapjes was gewoon in een woord perfect. De kraamweek vloog veels te snel voorbij. En wat onze kraamverzorgster aangaat hadden we niet beter kunnen treffen. Mara je bent een topmeid. Dankjewel dat je deze week zo speciaal hebt gemaakt.