< Terug naar overzicht

Jelmer

Inmiddels alweer 3 weken geleden dat onze zoon Jelmer is geboren. Wat zijn wij blij geweest met onze kraamzus Patricia en dit voor de tweede keer.
3 jaar geleden was ze ook al bij ons toen onze zoon Mathijs geboren is. Helemaal speciaal was het toen ze vijf weken daarvoor bij mijn zus kraamzus was.

Zodra Patricia binnen kwam lopen was het weer vertrouwd. Vanuit het ziekenhuis ging Patricia mee naar huis. Na een snelle bevalling thuis lekker bijkomen. Helaas werd ik 2 dagen na de bevalling ziek. Hoge koorts. Ik moest boven in bed blijven en rust houden. Dit kon toch niet? Ik moest beneden zijn bij mijn mannen. Maar ik gaf me er aan over.
Ik wist dat mijn mannen in goede handen waren bij Patricia. Ze zorgde voor mij overdag en zodra ze naar huis ging kreeg ik savonds een sms van haar hoe het ging. Wat fijn deze betrokkenheid.
Na 24 uur antibiotica te hebben gehad knapte ik nog niet op. Koorts bleef aanwezig.
Ik moest opgenomen worden in het ziekenhuis.
Er bleek nog een placenta rest in de baarmoeder aanwezig te zijn. Wat een domper op de feestvreugde. Twee nachten ben ik het ziekenhuis geweest en ook toen steeds contact gehad met Patricia. Fijn dat ze zo goed om je denken. Toen ik weer naar huis mocht stond Patricia gelijk weer klaar om ons thuis op te vangen.
Gelukkig kon ik 2 extra kraamdagen krijgen.
Al met al konden wij ons deze dagen geen betere kraamzus wensen dat Patricia.
Mathijs vraagt nu nog wanneer Patricia weer komt.